MENU

Депутати Радикальної партії заявляють, що підвищення ціни на проїзд у метрополітені має бути обґрунтоване

1908 0

Підвищення ціни на проїзд в метро до 3,5 грн – це спроба київської влади за рахунок киян прикрити власну неорганізованість та тіньові схеми. Із такою заявою виступила фракція Радикальної партії в Київраді.

"Фракція Радикальної партії в Київраді заявляє рішучий протест такій кричущій спробі залізти в кишеню киянам, – зазначено в документі. – Підвищення ціни на проїзд в одному з найбільш популярних видів громадського транспорту – метрополітені – має бути обґрунтовано.

економічно. А хід та результати цього обґрунтування необхідно оприлюднити, щоб люди бачили, чому і з яких розрахунків вони мають платити такі гроші. Транспортна комісія Київради має підготувати відповідний звіт на цю тему – такого звіту не було".

"У метрополітені – новий керівник, який одразу після свого призначення мав би зробити ревізію свого господарства і так само публічно оприлюднити її результати. Такої ревізії не було. Натомість є непрозора статистика проїзду пільговиків у метро, тіньове використання території метрополітену під рекламу і торговельні точки. А обіг жетонів – узагалі не контрольований", – стверджують автори заяви.

"Очевидний факт – понад два мільйони пасажирів щодня користуються метрополітеном. На тлі цього факту ми чуємо заяви, що грошей катастрофічно не вистачає і цей вид транспорту – збитковий. Ми вимагаємо публічного обговорення цього питання, створення відповідної комісії в Київраді, яка чітко зафіксує та надасть громадськості всі відповідні цифри. Переконані, на основі цих розрахунків стане зрозумілим, що в такому підвищенні немає потреби. А потрібно лише навести лад в господарстві столиці, до якого ніяк не доходять руки нового мера", – переконані депутати фракції Радикальної партії в Київраді.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини