MENU

Заступник глави АП мільярдер Косюк дбає про власний бізнес, а не про забезпечення армії

4919 0

Памятаєте в перших числах липня президент П. Порошенко призначив першим заступником глави АП мільярдера Косюка. На нього покладено обовязок займатися матеріально-технічним забезпеченням і логістикою української армії.

 

Сьогодні на дворі 26 вересня, скоро зима, але за словами Юрий Бутусов стан справ у цьому напрямку залишається критичним, або просто кричущим. "Действующая армия в настоящий момент обеспечена комплектами новой теплой одежды на 40%. Не оборудованы позиции в полях, нет предметов обеспечения - лекарств, термосов, грелок. Не предусмотрен обогрев на постах. нужны поставки топлива для печек, надо больше самих печек."

 

Що ми очікували від мільярдера призначеного на цей напрямок після Революції Гідності? Ну принаймні, що він зі своєї кишені дістане так мільйонів 100-300 і віддасть на закупівлю всього необхідного нашим захисникам. А краще взагалі, як Білл Гейтс, який вирішив пожертувавти на благодійсність половину свого статку, а саме 39 млрд. долларів. Тоді б це призначення було би виправданим і логічним. Я би особисто йому аплодував.

 

Але поки в нашої армії із матеріально-технічним забезпеченням суцільна скрута, у самого чиновника АП перед самим призначенням справи були в шоколаді (думаю ситуація не погіршилася і після призначення, а навпаки настало суцільне покращення). Про це нам каже наступна серія цікавих документів "Інформація щодо здійсненого бюджетного відшкодування ПДВ органами Державної казначейської служби України у ЧЕРВНІ 2014 р. (платники і суми до відшкодування ПДВ, визначені органами Міністерства доходів і зборів України).

 

Зокрема, ПАТ „Миронівський хлібопродукт“ і ПАТ "МЗВКК", які належать Косюку отримали у червні 2014 р. відшкодування ПДВ на суму 258 млн. грн. Скільки за ці гроші можна було би сьогодні придбати тих самих комплектів теплої одежі і обігрівачів для АТО? Питання риторичне. До речі в інших наших олігархів також все ок при новій владі - можна і далі дудіти в гудки.

 

Павло БУЛГАК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини