MENU

Австрійське громадянство Ляшка виявилось олігархічним фейком. КОПІЯ ДОКУМЕНТА

4776 1

Прес-служба партії Олега Ляшка повідомила про отримання офіційної відповіді з посольства Австрії в Україні на запит щодо наявності у лідера Радикальної Партії австрійського громадянства.

 

«У листі, за підписом посла Австрії в Україні Вольфа Дітріха Хайма, міститься вичерпна відповідь щодо відсутності австрійського громадянства у Олега Ляшка», - зазначено в заяві прес-служби.

 

Прес-служба партії повідомляє про направлення офіційних листів до видань, які розповсюдили завідомо неправдиву інформацію з вимогою її спростування. Коментуючи ситуацію, лідер Радикальної партії Олег Ляшко порекомендував: «особам, відповідальним за створення та поширення неправдивої інформації перевірити наявність у своїх кишенях паспортів Кіпру, Швейцарії, Ізраїлю та Росії.»

 

«Поширення недостовірної інформації про австрійське громадянство та будь-яких інших неправдивих даних про мене, є помстою олігархів за мою позицію щодо необхідності повернення у власність держави Кременчуцького нафтопереробного заводу та підприємства Укрнафта, яке контролюється групою «Приват», - заявив Олег Ляшко.

 

Даний факт спростовує і інші нападки на Олега Ляшка, які зачастили в останні дні на деяких телевізійних каналах. Через те, що Ляшко зайняв жорстку антиолігархічну позицію та не взяв жодного ставленника олігарха до своїх списків.

novosti-o


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини