MENU

Журавського закидали тухлими яйцями і написали на його джипі «Виродок». ФОТО, ВІДЕО

22060 16

Екс-"регіонала" і одіозного нардепа Віталія Журавського закидали тухлими яйцями під час агітації у селищі Нова Борова (Житомирська область, Володарсько-Волинський р-н). Інцидент трапився учора, 26 вересня. До того ж на автомобілі "Лексус" активісти написали "Убивця", "Виродок", "Ганьба!", "Смерть ворогам", "ПНХ в Ростов".

На зустрічі із Журавським, на яку запускали лише по списках, планувався підкуп виборців. Ціна за голос - 100 грн. Про це заявляє Г.о. "Майдан" Володарсько-Волинського району на своїй сторінці у "Фейсбуці".

 

Тухлі яйця потрапили і на "Лексус" нардепа

 Журавському радять їхати за лідером Партії регіонів Віктором Януковичем, який втік 23 лютого до Ростова-на-Дону (Росія)

Округ №66, в якому й минулого разу балотувався Журавський сміщає в себе місто Малин, Брусилівський, Володарсько-­Волинський, Коростишівський, Малинський, Народицький, Радомишльський, Черняхівський райони Житомирської області. На парламентських виборах 2012 року Віталій Журавський також проводив підкуп виборців, що заборонено законодавством. Зокрема його представники платили по 50 грн. Крім того нардеп обіцяв газифікувати деякі населені пункти, про що говорилося на білбордах, і поремонтувати міст в с.Рижани (Володарсько-Волинський район). Ні газифікація, ні ремонт життєво необхідного для виборців моста не були виконані.

 

Віталій Журавський голосував за диктаторські закони 16 січня, які привели до кривавої бійні на Майдані, коли в лютому була розстріляна Небесна Сотня. Мабуть по цій причині та через низку інших речей, Журавський нещодавно потрапив під так звану "сміттєву люстрацію".

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини