MENU

LifeNews опублікував кадри з етапування української льотчиці Надії Савченко до Москви. ВІДЕО

3547 9

Як зазначається в описі до відео, Савченко етапували під посиленим наглядом. Її супроводжували відразу дев'ять співробітників Федеральної служби виконання покарань, які підозрювали, що льотчиця може зробити спробу втечі.

На кадрах видно, що українська льотчиця трималася спокійно, не задавала співробітникам СІЗО і ФСВП ніяких питань і навіть намагалася жартувати. На запитання інспектора про наявність скарг на співробітників управління, Савченко воліла виразити відомства свою подяку.

«Спасибі, хлопці, за роботу! Було приємно дізнатися, що таке в’язниця!», — пожартувала ув’язнена.

Як зазначається, ймовірно, Савченко посадили на потяг до Москву на вокзалі Липецька з міркувань безпеки. Співробітників ФСВП, які зустрічали льотчицю на Павелецькому вокзалі Москви, також попередили, що ув’язнена може вчинити втечу.

Нагадаємо, 24 вересня один з адвокатів Савченко Марк Фейгін повідомив, що Савченко вивезли з воронежського СІЗО в невідомому напрямку.

Згодом стало відомо, що українську льотчицю етапували до Москви.

Офіційний представник Слідчого комітету РФ Володимир Маркін заявив, що Савченко повезли до Москви для проходження психіатричної експертизи, призначеної в рамках кримінальної справи про вбивство російських журналістів.

 

Коломойский вещает


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини