MENU

Депутат від Радикальної партії вимагає від Авакова розслідувати фальсифікації

2038 0

Звертаюсь особисто до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з вимогою провести службове розслідування, щодо надання неправдивої інформації ЦВК і покарати винних у цій справі” –написав на своїй сторінці у Фейсбуці Ігор Мосійчук реагуючи на неправдиву інформацію від ЦВК та МВС.

Міністерство внутрішніх справ вважає мене державним злочинцем засудженим 10 січня цього року разом з Володимиром Шпарою та Сергієм Бевзом за спробу вчинення терористичного акту до 6 років позбавлення волі, повідомляє ЦВК. Станом на 25.09.2014 року я, Бевз та Шпара утримуємось в Лукянівському СІЗО. Вам смішно? Мені ні! Бо для МВС нібито не було Революції гідності, постанови Верховної ради України від 24.02.2014 року за авторством Олега Ляшка "Про звільнення політв'язнів і їхню повну реабілітацію". Ніби в МВС не знають, що прапорщик міліції Володимир Шпара є командиром роти в полку патрульно-постової служби "Азов" і бере активну участь в АТО на Сході країни, що Сергій Бевз являється бійцем батальйону МВС "Київ 2" і також бере участь в АТО” - додав політик.

 

Ми з побратимами вимагаємо покарання винних у фальсифікації нашої кримінальної справи серед громади більш відомої як справа так званних "Васильківських терористів".

 

Також прошу дану подію відкоментувати радника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка, який дуже добре знає де правда в моїх словах чи довідці МВС.

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини