MENU

СБУ ліквідувала схрон зброї і боєприпасів «Біса»

15398 0

Співробітники Служби безпеки України провели операцію по знешкодженню і ліквідуванню знайдених раніше зброї і боєприпасів угруповання терориста Ігоря Безлера, відомого на прізвисько «Бєс». Про це в суботу, 4 жовтня, повідомляє прес-служба СБУ.

«У рамках спецоперацій з викриття та знешкодження диверсійно-підривних груп терористичної організації т.зв. ЛНР, які на звільнених територіях Луганської області готують терористичні акти проти мирного населення, контррозвідка СБУ викрила схрон з великим арсеналом зброї та вибухівки», – йдеться в повідомленні прес-служби.

В СБУ підкреслили, що бойовики хотіли підірвати об'єкти інфраструктури і життєзабезпечення, позначені на вилучених зі схованки 18 картах місцевості. Також терористи приготували 10 км електричного кабелю, пристрої для дистанційного підриву, у тому числі з використанням мобільного телефону, датчик руху, приладдя для виготовлення розтяжок.

Серед вилученої зброї були гранатомет, протитанкова рушницю Симонова і 160 набоїв до неї, оптичні приціли, засоби мобільного зв'язку.

Співробітники СБУ встановили особи бойовиків – місцевих жителів, які за завданням ватажків ЛНР готували теракти. Тривають оперативно-слідчі дії.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини