MENU

Сейчас, после Майдана сделано то, на что власть не осмелилась при «антинародном режиме» - Бутусов

13603 14

Центральная избирательная комиссия не зарегистрировала кандидата в народные депутаты Николая Булатецкого, который баллотируется по одномандатному избирательному округу №194 (Черкасская область).

"Убежден, в стране ничего не изменилось и не изменится, пока на всех ступенях власти, в том числе и в ЦИК, сидят коррупционеры. Однозначно мафия вместе с властью (или мафия-власть?), определились кому нужно обеспечить победу на выборах во всех областях Черкащины", - написал Булатецкий на своей странице в "Фейсбуке".

Комментируя ситуацию журналист Юрий Бутусов назвал то, что происходит в ЦИК "отвратительной и уродливой политической коррупцией". Он напомнил, что при президенте Януковиче ЦИК не посмел не зарегистрировать Булатецкого, власть фальсифицировала выборы.

"А сейчас нагло и без всякого уважения к закону и к совести Булатецкого просто к этим выборам не допустили, - возмутился Бутусов. - То есть сейчас после Майдана сделано то, на что власть не осмелилась при "антинародном режиме". Не допускают одного из самых последовательных оппозиционных политиков, активного участника Майдана. Не допускают на округ, где он баллотировался четыре раза подряд, и всегда все было в порядке с документами! Если Булатецкого не зарегистрируют, в Черкассах будет новая Врадиевка. У Булатецкого и всех честных людей будет не просто моральное право - а обязанность сорвать выборы. Позорище какое-то! Есть власть в Киеве вообще? На Банковой кто-то вообще интересуется происходящим в стране? Или надо стрелять, сжигать, взрывать? Я просто не могу поверить, что это происходит. И не могу поверить, что всем, кто принимает решения, на это наплевать".

Николай Булатецкий написал открытое письмо президенту Петру Порошенко:

"Відкритий лист до Президента

Петро Олексійович, я шокований. 

Я стояв разом з Вами на ОДНОМУ Майдані, на ОДНІЙ сцені (ще тоді, коли Вас не дуже запрошували до мікрофону), а тепер в стороні спостерігаю, як ви йдете до ганебного «тріумфу».
Як сьогодні пам’ятаю ранок 20 січня, година п’ята, горять барикади, хлопці підносять шини й готують запасні коктейлі. Нас тоді було трохи більше сотні. Ви приїхали на Грушевського і сказали: «Від сьогоднішнього ранку, ми живемо в новій країні». І я Вам повірив. І ніколи б не подумав, що ЖИТИ ПО-НОВОМУ – ЦЕ ПЕРЕВЕРШИТИ У «БЄСПРЄДЄЛІ» КОЛИШНІЙ РЕЖИМ БАНДИТІВ. 

Пригадую, як ще 9 лютого виводив формулу про команду лідерів «Кличко-Луценко-Порошенко», закликав Вас їхати на Олімпіаду в Сочі й зупиняти Путіна. Так вийшло, що ПУТІНА ми НЕ ЗУПИНИЛИ, ЯНУКОВИЧ ВТІК... поплічники Януковича за домовленістю з Вашими слугами хочуться разом взяти парламент. 

Я розповідав кожному про доцільність обрання Вас Президентом, я бачив у Вас сильну людину з хоробрим українським серцем. І народ Вам повірив... Ми дали Вам великий кредит довіри. Задумуємося, чи посильний… Бо поки Ви розповідаєте американським конгресменам про важливість свободи й незалежності України, ВАШЕ ОТОЧЕННЯ, НА ЖАЛЬ, РОБИТЬ ВСЕ, ЩОБ НЕЗАЛЕЖНИМИ МИ НІКОЛИ НЕ СТАЛИ. Із зубиками, яценками, тимошенками, поплавськими, бобовими, нечипоренками і т. д. ми ніколи не будемо «жити по-новому». Ці депутати голосували за закони, які практично винесли СМЕРТЕЛЬНИЙ ВИРОК УСЬОМУ УКРАЇНСЬКОМУ НАРОДУ. Це тільки скоти могли голосувати за такі речі, тому я глибоко їх усіх ненавиджу. 

Почалися вибори. І ці ГОРЕ-ДЕПУТАТИ ЗНОВУ ХОЧУТЬ СТАТИ НАРОДНИМИ. І все це за Вашого опосередкованого чи безпосереднього сприяння Вашого оточення. Потенційних їхніх ОПОНЕНТІВ ЗБИЛИ ВЖЕ НА ПОЧАТКУ – тупо не зареєструвавши за надуманими формальними підставами. Рішенням корумпованого ЦВК. 

Зважаючи на незрозумілу Вашу бездіяльність та сприяння оточення й «партнерів» по Революції Гідності, ГАНЬБИТЬСЯ ПАМ'ЯТЬ ЛЮДЕЙ, що загинули НА МАЙДАНІ, В СУМНІВНОМУ АТО, а ПІВ ТИСЯЧІ НАЙНАДІЙНІШИХ І ВІРНИХ УКРАЇНІ ЛЮДЕЙ, в тому числі покалічених на Майдані, поранених на війні, НЕ ДОПУЩЕНІ ДО ВИБОРІВ. Це вони могли скласти конкуренцію слугам режиму Януковича та іудам з Вашого оточення. Розправа над неугодними режиму здійснена руками ЦВК за підтримки Адміністрації Президента. Про це останніми днями говорять сотні тих, хто добивається справедливості пікетами під ЦВК, судами... 

Окремо про ЦВК. КОРУМПОВАНЕ ЗЛОЧИННЕ УГРУПУВАННЯ, яке завжди займалося тим, щоб фальшувати вибори. Ті, хто у 2012 році зачитували рішення про скасування результатів виборів без жодних підстав, сьогодні ВЖЕ ЖИВУТЬ «ПО-НОВОМУ», ТІЛЬКИ ЗА СТАРОЮ СИСТЕМОЮ. 

P.S. Я 20 років віддав боротьбі з усілякими режимами. Думав, найгірший ми побороли. Мабуть, помилився. Як і 50 % виборців, які ЗРОБИЛИ ВАС ПРЕЗИДЕНТОМ. Ситуацію потрібно виправляти. Негайно розпустіть корумповане ЦВК, інакше проводити вибори немає сенсу".


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини