MENU

Тимошенко зустрілася із заступником Держсекретаря США

4400 1

Сьогодні, 7 жовтня, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко провела зустріч із заступником Державного секретаря США Вікторією Нуланд.
 
Сторони обговорили широке коло безпекових, економічних і політичних питань. Особливу увагу приділили проблемам щодо виконання Мінських домовленостей.
 
Також під час зустрічі йшлося про антикорупційну реформу. У цьому зв'язку сторони погодилися на необхідності прийняти найближчим часом антикорупційні закони та закон про прокуратуру.
 
Окремо обговорювалося питання незаконного утримання за  ґратами в Росії української льотчиці Надії Савченко та наголошувалося на необхідності спільних зусиль для її звільнення.
 
У зустрічі також взяли участь заступник голови партії "Батьківщина", голова Комітету Верховної Ради України з питань європейської інтеграції Григорій Немиря, колишній міністр закордонних справ України Борис Тарасюк, народний депутат Сергій Власенко, старший директор Ради національної безпеки США Чарльз Капчен та директор відділу з питань Росії Ради національної безпеки США Анна Маканью.

Батьківщина


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини