MENU

Як німець, що живе в Україне, змінює систему безвідповідальності й халатності

4280 2

У нас є сусід. Німець. Він одружився з нашою сусідкою і кілька років тому переїхав жити в Україну. Але на кожному кроці життя в Україні він часто бачить безвідповідальність і халатність. Він не бідкається що система не правильна. Він старається її змінювати чи впливати на неї всіма можливими законними способами. Як тільки запустили міські маршрутні автобуси, він не полінувався дізнатись скільки їх має бути на маршруті щодня і з яким інтервалом вони мають їздити. Потім зафіксував всі порушення графіків на фото на відео і написав заяву до міської ради. Він досі стежить чи вони їздять згідно графіку і якщо виникають порушення - повідомляє про них письмово. На винних навіть накладали штрафи за порушення графіків. І таких подібних прикладів у нього багато.

 

10 днів тому він поламав авто. Їхав по Львову і з привідкритого люка стирчав дріт, якого він не помітив, і той розпоров йому бензобак і пошкодив інші деталі авто. Він здав свій Opel в сервіс Opel у Львові. Досі авто не відремонтоване. У сервісі йому кажуть діставати запчастини самотужки, хоча він готовий всі послуги оплатити, досі не спромоглись йому знайти і замовити запчастини. Він написав листа в головний офіс Opel у Німеччину. З Німеччини на офіційний сервіс у Львові надійшла догана і зобов'язання окрім ремонту сплатити відшкодування. Пошук винних за дріт на дорозі також триває. І без сумніву він їх знайде, бо він звик добиватись правди навіть у країні в якій усі нарікають на систему.

 

Якщо ми не закриватимемо очі на халатність, а робитимемо малі кроки - система зміниться. Бо систему творимо ми в першу чергу.

Yulya Fistashka


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини