MENU

СБУ упередила серію терактів на стратегічних об'єктах Запоріжжя

7244 2

СБУ затримала диверсійну групу, яка планувала серію терактів на стратегічних об'єктах та у адміністративних будівлях Запорізької області з метою поширення панічних настроїв серед населення та дестабілізації ситуації у регіоні напередодні позачергових парламентських виборів.

Ватажок групи - 39-річний громадянин України, який у квітні ц.р. долучився до терористів "ДНР" та у складі збройних бандформувань захоплював адміністративні будівлі, чинив напади на позиції українських військових.

Встановлено, що зловмисники отримували завдання та детальні інструкції від ватажків терористів "ДНР" щодо проведення диверсій на об’єктах інфраструктури Запоріжжя. Зокрема, диверсанти готували вчинити вибух у приміщенні виборчого штабу однієї з українських політичних сил, наступним об’єктом мали стати споруди життєзабезпечення регіону.

Крім цього, злочинці мали забезпечити прибуття та розміщення на конспіративних квартирах у Запоріжжі інших озброєних диверсійно-підривних груп. Вони збирали дані про розташування блокпостів та надійність охорони об’єктів інфраструктури. Фото і відео цих об’єктів, а також їхні графічні схеми диверсанти надсилали своїм кураторам-терористам.

Служба безпеки України


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини