MENU

В Днепропетровске менты через Януковича не пропустили «скорую»

572 0

Водій «швидкої» намагався прорватися, але мент його тупо обклав матом - мовляв, куди прьош, яка нафіг «людина помирає», там цілий президент і проїхати там не могі.

Це просто неймовірний якийсь срач у голові у цієї влади, від президента і до мєнта. У звичайну людську логіку це просто не вкладається, їй бо. Звісно, не лише оце, але саме цей випадок - надзвичайно яскравий приклад азіопського ставлення влади до «наріду». Далі, як то кажуть, вже нікуди. Далі - хіба концтабори і гетто для простих смертних, як чергове «пакращення».

До речі, в США у правилах дорожного руху є особливий пункт про спецтранспорт із мигалками. Водій, почувши сирену і побачивши машину із ввімкненими проблисковими маячками, повинен прийняти праворуч (або ліворуч, кому куди ближче) і зупинитись, звільнивши смугу для «мигалки». І стояти. Навіть коли ви на перехресті, і вам щойно увімкнувся «зелений» - стійте й далі, пропустіть спецтранспорт. Коротше кажучи, почули сирену - розбіглися усі по узбіччях, як мурахи, і завмерли, поки вона не проїде. Це правило виконується желєзно - закон такий. Жодного разу не бачив, щоб хтось його проігнорував.

Американцям повагу до спецтранспорту виховують змалку, так тут заведено, бо кожен знає, що то точно десь комусь погано, і то точно їдуть когось рятувати. Тому що - увага! -  сиренами і маячками тут обладнані виключно швидка, пожежники і поліція. Кортежі влади не мають ні мачків, ні жодних переваг при рухові у загальному потоці транспорту.

Ви ж тільки собі уявіть, який то позор, як  то не по-пацанськи - їде оце Обама якимось Вашингтоном, і ніякі пєнти (ну, американські мєнти тіпа) для нього рух ніде не перекривають. Блін, стидоба яка! Їде як простий громадянин, уявляєте? Це ж навіть у страшному сні Януковичу таке не присниться, сто відсотків...

Гірко дивитися, як Україна поступово перетворюється на щиру Азіопщину. А найстрашніше те, що самі українці вже й цього не помічають, схоже. Звикли? 

Богдан МАТІЯШ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини