MENU

Радикальна партія прогнозує проблемний підрахунок на окремих округах

8095 0

На брифінгу в партійному прес-центрі представник Радикальної партії Олега Ляшка Ігор Попов прокоментував перебіг дня голосування. Загалом, за інформацію від спостерігачів та членів комісій від Радикальної партії, процес голосування проходить без суттєвих порушень. Випадки спроб фальсифікацій виборів стосуються мажоритарних округів.

Зокрема, найбільш проблемними з огляду на дотримання виборчого законодавства є округи Донбасу, Одеської, Дніпропетровської областей та окремі округи міста Києва (217 та 223). Що, власне, пов’язано з висуванням в них одіозних представників минулої влади та олігархічних кіл. 

Коментуючи перебіг голосування на Одещині та Дніпропетровщині, Ігор Попов акцентував увагу на «каруселях» та замінах керівного складу деяких дільничних комісій в останні дні перед днем голосування: 

«Самі по собі ці факти не є свідченням системних порушень, проте вони можуть вказувати на намір фальсифікувати результати волевиявлення виборців вже після закриття виборчих дільниць та під час підрахунку голосів».


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини