MENU

Виталик Кличко опять балаболит. На этот раз во Львове

848 1

 

Сьогодніу Львові Віталій Кличко представивкандидата в нардепи по мажоритарномуокрузі 115 генерального продюсерателеканалу ЗІК Дмитра Добродомова.Стосовно Добродомова цікавим фактом єте, що телеканал ЗІК належить ПетруДимінському...  але Петро Димінськийвиявляється регіонал, прочитати йогоісторію можна тутКличко ж заявляє, що люди від ньоготушками не стануть. Хоча мало віритьсяу те, що Добродомов, який раніше працюваву газеті «Інформатор», чиїм власникомбув регіонал Писарчук, а зараз підрегіоналом Димінським справді бажаєусунути регіоналів від влади, меніздається, що він від них залежний. Таблог не про регіоналів і добродомових,а про Кличка.


Осьу цьомувідео на 1 годині 26 хвилині і 1 годині40 хвилині Віталій Кличко стверджує, щовсерівно, якої він національності.Боксерополітик заявив, що виходячи наринг він представляє не національністьа професійність. А сьогодні вийшовшидо Львів'ян на сцену новий політик гучносказав «Слава Україні!». Потім заявиви,що він виходячи на ринг представлявсаме Україну. Відео, де Кличко говорить,що він українець тут. Тобто Кличко лукавить і лицемірить. Йогоповедінка не викликає у мене жодноїповаги.


Усе написанетут  - це суто моя думка, яка не закликаєнікого голосувати, або не голосуватиза певного кандидата, просто ділюсявраженнями. А висновки робіть самі.




Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини