MENU

Топ-5 статусів у «Фейсбуці» щодо виборів-2014

7424 0

Це моє суб'єктивне бачення кращих політично незаангажованих дописів на ФБ щодо виборів.

1. Наконец-то абырвалг закончился.

- Tetyana Voronina про припинення політичної реклами і настання "дня тиші".

2. Парламентаризма без нормальной оппозиции не бывает. Надеюсь в новой Раде будет как сильная правящая коалиция, так и мощная конструктивная оппозиция. Ключевое – чтобы и власть и оппозиция были из проукраинских сил. Когда "все в едином порыве" – слишком много колоссальных рисков. Да и вообще, в такой огромной стране как Украина, находящейся на перекрестке цивилизаций, не может быть без серьезной оппозиции. И здесь нужно учиться жить и работать немного иначе, чем в постсоветский период полного пренебрежения к тем, кому "не повезло" оказаться в коалиции. Нужен новый уровень диалога и включенности. Простите за "капитаночевидность", но считаю что это очень важно. Крайне важно для нормального развития нашей страны.

- Sergey Koshman

3. Нині пройшлися Хрещатиком...холодно майже як рік тому...хіба що сцени немає і "Брат за Брата" не звучить... Але ще не час спогадів, час виборів. Тішить, що є велика кількість ініціатив, що багато знайомих у волонтерському русі, працюватимуть спостерігачами. Все серйозно. У мене добрі очікування: не буде "мівін" і двотижневих підрахунків на моєму 223 -му, або іншими словами: я їм не заздрю. Очікування, що буде багато змін, бо переможуть патріоти України, і буде багато нових особистостей і що вони не є конформістами. Хрещатик холодний і спокійний. Все буде добре. І свою роботу ми виконаємо. Друзі, завтра на вибори! ВАЖЛИВО.

- Volodymyr Lavrenchuk

4. Всегда вызывают недоумение "разочарованные" избиратели. Напоминают вечную невесту, не дождавшуюся принца на белом коне. А кто заставлял очаровываться? В мире взрослых людей на выборы ходят не в результате "очарования", это инфантилизм. В мире взрослых людей голосуют по расчету, а не "серцем", не ждут идеальных кандидатов и идеальные партии, таких пока не завозили и, открою секрет, вообще не завезут. Ах, никто меня не достоин, на выборы не пойду. Ну, ок, выберут за вас. Но если хотите выиграть, хоть поучаствуйте в лотерее, купите билетик.

- Мария Васильева

5. https://www.youtube.com/watch?v=ezyptEJJpBE – це моя відео-відповідь усім тим, хто остєрвєнєло питає в лічці: "За кого голосуватимеш?". Це ваше право. За кого хочете – за того й голосуйте. Але це й відповідальність... Голосуйте так, як вважаєте за потрібне. Просто вчитайтесь у списки.

- Bohdan Kutiepov

Олег ДЕРЕВ'ЯНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини