MENU

Батальйон «Батьківщина» має можливості для звільнення Горлівки - замполіт

7741 1

Замполіт батальйону "Батьківщина" Марат Сулейманов заявляє, що внутрішні конфлікти між бойовиками в Горлівці створюють сприятливу ситуацію для завдання удару по позиціях терористичного угруповання Ігоря Безлера, відомого на прізвисько "Бєс". Про це повідомляється на офіційній сторінці Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" у "Фейсбуці".

"Ми не маємо точних даних про те, які саме угруповання терористів наразі знищують одне одного. Але ми б охоче їм в цьому допомогли. От тільки командування АТО не дає нам змоги звільняти землю від окупантів", - заявив Марат Сулейманов із передової військових дій під Горлівкою.

За словами замполіта, не виключено, що рішучі дії батальйону саме зараз змогли б покласти край намаганням ДНР взяти батальйон у новий котел, який на днях може утворитися після відходу 95-ї аеромобільної бригади.

Марат Сулейманов повідомив, що в Горлівці йдуть жорстокі бої, а перестрілки між представниками ДНР, росіянами, кавказцями та сербами не вщухають вже близько доби. Ними використовується стрілецька зброя, а також гранатомети та міномети.

"Командування АТО забороняє нам вступати в бій. Сьогодні наш блокпост знову було обстріляно з танків та гранатометів. Ми мали змогу завдати удару у відповідь, але нам це заборонили. Я вкотре наголошую на тому, що ми готові воювати, і хоч зараз можемо дати бій ворогу. На жаль, цього нам зробити не дають", - зазначив замполіт.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини