MENU

«Айдар» примусив правоохоронців перевірити документацію вертолітного майданчика Януковича. ВІДЕО

8414 2

В дата-центрі "Парковому" на базі вертолітного майданчика - слідчі, прокурори, СБУ. Добу тому під'їзди на майданчик заблокували бійці батальйону "Айдар". Вони виявили багато документації і наполягли, щоб правоохоронці перевірили її. Прокуратура вже проводила обшуки на вертолітному майданчику 2 квітня. Але діяльність орендодавця - "Амадеус і Ко", рахунки якого криються в офшорах, не припинила. Ба, більше. На ті рахунки понад півроку після обшуків надходять сотні тисяч орендної плати, які сплачують орендарі. Зокрема, фірма Ахметова.

Як відомо, замовником скандального будівництва вертолітного майданчика для екс-президента Віктора Януковича під Маріїнським парком виступало ТОВ "Амадеус Ко", генпідрядником – ТОВ "Основа".

Як пише "Українська правда", "Амадеус Ко" належала родині Януковича через мережу фірм-"прокладок".

У травні 2012 року голова тимчасової контрольної комісії з вивчення ситуації навколо забудови Паркової алеї й дніпровських схилів столиці, депутат Київради Олександр Бригінець заявив про намір Київради звернутися в прокуратуру й Держінспекцію архітектурно-будівельного контролю щодо перевірки законності будівництва вертолітного майданчика й відповідності проектної документації щодо будівництва об’єкту.

У лютому 2012 року Віталій Кличко оскаржив в Окружному адміністративному суді Києва будівництво вертолітного майданчика для Януковича на столичних схилах Дніпра, подавши позов для визнання протиправним і скасування рішення Київради від 28 грудня 2010 року № 525/5337, згідно з яким ТОВ "Амадеус Ко" отримало в оренду на 25 років земельні ділянки площею 2,18 га.

Громадське Телебачення


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини