MENU

Учора в Україні в жодному місті «Славянських маршів» не відбулося

6961 1

Журналісти в очікуванні учасників "Слов'янського маршу". Майдна незалежності, 5 листопада 2014

Учора, 4 листопада, в жодному українському місті не відбулося жодного так званого "Слов'янського маршу". На цей суттєвий факт звертає увагу журналіст Віктор Литовченко.

"Прошу іще відмітити той факт, що в жодному місті України жоден не те що "русскій", а й навіть "славянскій" марші не відбулися. Десь іще були поодинокі появи неадекватної вати, а в основному ніхто організовано і не вилазив, боячись отримати пи...ди. Півроку, між іншим, тільки пройшло...", - написав він.

"Шкода тільки тих пацанів, які вийшли зустріти ці марші як положено. І обломались. Це я так навесні ломонувся аж у Полтаву, прочитавши анонс якоїсь русько-тусовки у вкантакті (у Харкові вони щоуїкенду гули). Зібралась нас там ціла толпа, стоїмо, куримо, нервно спльовуємо семки. Аж тут валить алейкою організована колона. Ми зашевелились, поставали в стойки... Ви хто? А ви хто? Слава Україні - Героям слава. О, а де ж кацапи? І діствітільно - де? Ми на вас подумали - А ми на вас. Короче, на тому вся русифікація Полтави остаточно і закінчилась. І харашо".

Від редакції UAINFO додамо, що проведення в Києві так званого "Слов'янського маршу" анонсувалося лідером російського націоналістичного об'єднання "Русские" Дмитром Демушкіним. Захід, ніби мав відбутися на Майдані незалежності. Але ніяких подій, крім затримання журналістки і оператора телеканалу Lifenews, не трапилося. Після з'ясування осіб їх відпустили.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини