MENU

Рейдери могли використати хуліганів для підпалу кінотеатру «Жовтень»

7607 0

З появою фактів, говорити про те, що кілька обурених людей побуянили в залі кінотеатру «Жовтень» і випадково спалили унікальний і ненависний для забудовників об'єкт, не доводиться.

Ще вчора здавалося, що версія про те, що причиною пожежі у приміщенні кінотеатру «Жовтень» стало обурення глядачів кінотеатру проти фільму про життя гомосексуалістів є головною і перетворюється в єдину. І ось тепер новий поворот: пожежники стверджують, що в «Жовтні» було знайдено одразу три джерела підпалу, а не одне. Тож, як на мене, головною стає версія про те, що група людей змовилася і одночасно підпалила кінотеатр в трьох місцях. А це вже не є випадковістю через необережне поводження з вогнем – нагадаю, попередня версія: загоряння приміщення від димової шашки – а умисною дією (підпалом).

Коли щось підпалюють в трьох місцях - це означає, що метою підпалів було спалити приміщення, а не налякати тих, хто був в середині кінотеатру.

Таким чином - це не хуліганство, як вважалося раніше, а навмисний підпал. Це із самого початку підозрювали захисники Києва, які знали усю історію спроб захопити приміщення (а швидше земельну ділянку) кінотеатру.

Можливо, хлопці, які здійснили хуліганство в залі кінотеатру, кинувши димову шашку, були спровоковані групою осіб, які лише чекали цього моменту для того, щоб підпалити приміщення в інших місцях і повісити всю вину на конкретних винуватців. Тобто ці хлопці, могли і не знати про справжню роботу, яку вони виконували.

Отак вони боролися із гомосексуалістами, а насправді виявилися маріонеткою у руках шахраїв і забудовників, які їх просто використали.

Переконаний, що навіть зважаючи на умисні дії щодо знищення кінотеатру «Жовтень», райдерського захоплення приміщення не буде, оскільки це не допустить громада.

Олександр БРИГИНЕЦЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини