MENU

Львівський безпритульний став героєм італійського модного журналу. ФОТО

8400 0

Проект львівського фотографа Юрія Дячишина Slavik's Fashion потрапив на сторінки італійського журналу.

«Мода Славіка» - це цикл фотографій, які демонструють незвичайну колекцію вуличної моди бездомного дивака Славіка. Більше 100 портретів були зроблені під час випадкових зустрічей на вулицях Львова. Славіку 55 років, він бездомний божевільний волоцюга, циган. Та зовсім незвичний, він веде особливий спосіб життя, не притаманний для бомжа - Славік не тягається з купою сумок, не порпається по смітниках, не спілкується з іншими, бездомними, а цигани взагалі від нього відреклися, - розповів на своєму сайті Юрій Дячишин, - Славік майже ніколи не вдягається в той самий одяг, для бездомного це дуже дивно. Крім щоденної зміни одягу (часом двічі на день), Славік регулярно міняє зачіски, бороди, голиться під пахвами:)! Як це можливо для бомжа? У нього є схованка, про яку ніхто не знає, він береже таємницю свого житла».

«Славік, бездомний, який має більше смаку, ніж модний блоггер», - так називається публікація у журналі Frizzifrizzi. Видання є щоденним онлайн порталом, який публікує новини про модні бренди, інтерв'ю та публікації, які стосуються моди та стилю життя.

Як розповів Юрій Дячишин ZAXID.NET, цей проект уже не раз з’являвся на шпальтах різних видань. Зокрема проект брав участь у Місяці фотографії в Кракові 2013 та вийшов окремою книгою. Зараз, за словами фотографа, виникла нова хвиля зацікавлення проектом. Одночасно він з’явився у п’яти виданнях різної тематики.

Львів


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини