MENU

Українські сапери у зоні АТО знешкодили вже більше 10 тисяч мін. ФОТО

5207 0

Групи розмінування Збройних Сил України, які беруть участь у проведенні антитерористичної операції, продовжують працювати у звільнених містах і населених пунктах Донецької та Луганської областей. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України. 

Фахівцям з розмінування доводиться мати справу з великою кількістю залишених терористами розтяжок, а також мін та інших боєприпасів, які не розірвалися. Лише за минулу добу саперами знешкоджено 201 вибухонебезпечний предмет.

За час проведення АТО військовослужбовці розмінували 54 об’єкти місцевої інфраструктури. Вибухонебезпечі предмети знаходять скрізь: у підвалах житлових будинків, в адміністративних будівлях, школах та дитячих садках. Терористи залишають замінованими мости, водні колектори, залізничні полотна та важливі й необхідні для життєдіяльності об’єкти інфраструктури. 

За даними груп розмінування Збройних Сил України, які задіяні в проведенні АТО, за період їхньої роботи виявлено та знешкоджено 10 284 вибухонебезпечних предметів.

Міністерство оборони України


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини