MENU

Телеканал РАДА не можна лишати у старому форматі - думка

7395 0

Канал РАДА – це канал, який висвітлює діяльність Верховної Ради. Точніше, робить PR безплатний народним депутатам. Хоча й не зовсім безплатно, а за НАШІ ГРОШІ – платників податків. Всі ці милі "ток-шоу" і репортажі з кулуарів – просто хизування пиками у телевізорі всіх без розбору депутатів.

Пам'ятаю, як новообрана депутатка, а тоді ще парламентська кореспондента СТБ Ольга Червакова оголосила бойкот регіоналу Чечетову. Цей негідник заперечував факти побиття регіоналами опозиційних депутатів, що сталося просто у сесійній залі і було зафіксовано операторами СТБ і 1+1.

Всі журналісти у кулуарах парламенту обходили Чечетова десятою дорогою. Але телеканал РАДА записував з ним інтерв'ю. Я підійшла до журналіста, запитала, чому ти порушуєш бойкот???? На що журналіст РАДИ сказав: Чечетов сам напросився, а ми не можемо відмовити.

Чи потрібен нам – платникам податків – канал, що піарить "чечетових"?

Вчора стало відомо, що з каналу РАДА звільнили керівника Василя Климчука, чогодобивався трудовий колектив. У зв'язку з цим дискусія серед журналістів: кого б висунути на керівника і що далі має робити канал РАДА.

В Гугл-групі руху Стоп цензурі! Я запропонувала обмежити програмну сітку каналу РАДА однією програмою: трансляцією засідань Верховної Ради її комітетів. Оскільки комітети буває проходять одночасно, транслювати засідання на сайт телеканалу РАДА. Ну, а засідання бюджетного все ж таки в телевізор:) – саме на бюджетний комітет журналістам, громадським активістам і експертам завжди було потрапити найскладніше, значить, там найцікавіші речі обговорюють.

Що мають робити журналісти каналу РАДА:

- активно займатися поширенням трансляцій у соцмережах;

- анонсувати трансляції;

- вирізати і викладати на сайті каналу та у соцмережах найзмістовніші виступи з засідань ВР та комітетів.

Колегам моїм по руху Стоп цензурі! пропозиції сподобалися. Побачили лиш одну проблемку)

Для виконання цієї роботи не потрібно 80!!!!!!!!! співробітників, як є зараз (Куди ж родичів нардепам влаштовувати?) Це жарти, звісно.

Канал піару умовних "чечетових" має залишитися в минулому, як і Чечетов.

Наталя СОКОЛЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини