MENU

Максим Луцкий покрывает сеть борделей, в которых работают его студентки - блогер

6563 10

 

Народнийдепутат ВР Максим Луцький носить годинниквартістю від $50 000. Фотографію нардепаз дорогим аксесуаром виставив на своїйсторінці в Facebook фотожурналіст ВладСодель.


«На руці умолодого і амбітного Луцького МаксимаГеоргійовича який зараз скандальнобалотується по 222 виборчому округу вСолом'янському районі Києва були солідніплатинові A. Lange & Sohne Watches. Lange1. Time Zone. 116.025.( http://www.alange-soehne.com/cms/en/timepieces/lange-1/lange-1-timezone/ ). $50000 до $60 000 - такі ціни на цю модель в світіта Україні. Але як що припустити, що цене платина, а модель з білого золота, товід цих цін можна відняти 10000 баксів» -Влад Содель.

 

У мене виникає двапростих питання:


1. Звідки у звичайногопершого проректора НаціональногоАвіаційного Університету такі шаленігроші?


2. Якого дідька взагаліпішла мода у народних??? депутатів носитинайдорожчі у світі годинники в країні,де понад 80% населення перебуває за межеюбідності? Хто їм це дозволив?

 

Можливо, відповідь наодне з питаннь є тут:

 

 


Журналістпрограми «Гроші» викрив мережу борделейу центрі Києва, мамкою у яких працюєвикладач кафедри туризму Національногоавіаційного уніерситету.


Того самого, де кум Дмитра Табачника Максим Луцький замаєпосаду першого проректора...


Варто зазначити, що Луцький Максим є також членом Партіїрегіонів – заступником голови ВГО«Молоді регіони». Мабуть, саме томуза сумісництвом, є першим проректоромНАУ – щоби за потреби мобілізуватистудентство у власних цілях та мати нанього відповідний вплив.


Відповідь на другепитання кожен з нас має дати собі навиборчій дільниці.


Красивий годинник, пане Максиме! Дуже красивий... Сподіваюсь,що він ніколи не зламається і буде вірнорахувати ваші дні життя на цьому світі.


Але після завершеннявашого земного життя, доведеться вамдати відповідь, скільки молодих життівви згубили, щоб збагатитися і купититакого красивого годинника....


І ще одне: 


- Колись давно, на пікахуздовж кріпосної стіни виставлялиголови ворогів. 


 Тепер часи гуманні- можна виставляти руки з дорогимигодинниками.

 

Юрий АНДРЕЕВ 



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини