MENU

Різниченко: Справжнє свідотство вашої поразки - не депутат Звягільский, а осміяний козак Гаврилюк

9858 3

Ухти, яке шикарне шоу незабаром вийде. Головні діючі особи:

- Вова Петров. Творець замовного медіа-бруду для Януковича та всієї грошовитої промосковської шобли. Організовував провокації з морквами і бронемашинами на маршах "Повстань, Україна" минулого року, за що його найманих клоунів було бито народом.

- Михайло Гаврилюк. Народний депутат, герой Майдану, командир другої (козацької) роти батальйону "Золоті ворота", фронтовик. Єдиний парламентар, який доводить, що революція в Україні дійсно відбулася, що зима не минула порожньо, що люди продовжують вірити у своїх та хороших попри хитрозлі аргументи чужих "професіоналів".

Вова Петров довгий час сидів тихо. Потім вигулькнув на провінційних виборах, де звично працював на одну сволоту проти іншої. А тепер - а тепер він взявся за Михайла, бо Михайло здався йому зручною мішенню. В особі козака Вова вирішив посміяти над патріотизмом.

Чого Вова Петров дозволяє собі потішатися над Михайлом? Бо це ви йому дозволили, українці. Ви, хто вів довгі теревені про реформи та законопроекти, геть забувши про чесність та честь. Ви сміялися з Михайла, ви сміялися з Парасюка, ви так швидко відвернулися від героїв, які довели свою вірність - і тепер ситий Петров сміється над вами. Сміється над всім, у що ви вірили.

Справжнє свідотство вашої поразки - не депутат Звягільский, а осміяний козак Гаврилюк.

...Шановний колектив "Люмпен-шоу"! Народ може ковтати будь-яку ганьбу, та я особисто до цього не звик. Не люблю, коли принижують хороших, особливо коли це роблять каліровані покидьки. Не люблю, коли вороги сміються з наших, і при цьому вільно ходять Києвом. Я готовий дивитися і читати будь-яку критику депутата Гаврилюка, але не від вас, не від вас.

Привселюдно обіцяю, коли побачу когось з працівників "Люмпен-шоу" (окрім Дмитра Шибаєва, Шибаєв мене переховував на дачі від міліції, я цього не забув) - так ось, коли я побачу когось з працівників "Люмпен-шоу", я з вас, підарасів, прямо тоді за все і спитаю. Дурнєв хай знову готує мармизу, цього разу яйцем не обійдеться.

Дмитро РІЗНИЧЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини