MENU

«Мы должны оказать сопротивление», - Тягнибок о Революции-2012

1040 0

15 вересня 2012 року з робочим візитом Буковину відвідав голова Всеукраїнського об'єднання «Свобода» Олег Тягнибок. Лідер свободівців зустрівся з мешканцями Глибоцького та Садгірського (в місті Чернівці) районів. Крім того, Олег Тягнибок мав зустріч у Чернівцях із Патріархом Київським та всієї Руси-України Філаретом.
 
Як повідомляє прес-служба Чернівецької обласної організації ВО «Свобода», голова націоналістичного об'єднання представив виборчий список і програму ВО «Свобода» «Своя влада – Своя власність – Своя гідність – на СВОїй, БОгом ДАній, землі», а також свободівців-кандидатів у народні депутати України.

У селищі Глибока Олег Тягнибок та єдиний кандидат від об'єднаних сил опозиції у Новоселицькому виборчому окрузі №203 Степан Спіжавка віддали шану українським героям, поклавши вінок до пам'ятника борцям за волю України.
 
У Чернівцях, спілкуючись із журналістами, очільник «Свободи» наголосив на важливості активної позиції громади. «Якщо не буде залучення суспільства, партії самотужки не здолають режим. Якщо громада не тільки проголосує, але й захистить свої голоси під дільницями, ми зможемо протидіяти будь-якому тискові. Інакше після 28 жовтня можемо опинитися у "бананово-буряковій республіці», – наголосив лідер націоналістів.
  
Політик зазначив: як під час передвиборчого періоду, так і в день голосування неминучі фальсифікації з боку влади. При чому режим розраховує не лише на адмінресурс, але й на так званих «незалежних» кандидатів. Свободівець підкреслив: «Януковичеві потрібно 300 голосів у парламенті, аби вже ближчим часом підконтрольні режимові депутати уможливили обрання Президента виключно у стінах Верховної Ради. Тому прийдешні вибори є визначальними: або біле, або чорне, або «кремлівська» Україна – або українська Україна».
 
 
Олег Тягнибок наголосив, що формат участи у виборах двома колонами за партійними списками – ВО «Свобода» та Об'єднана опозиція «Батьківщина» плюс узгоджені мажоритарники є оптимальним у нинішній ситуації.
 
 

«Об'єднання опозиційних сил було дуже важким, у нас різні ідеології. Але нас об'єднує одне – тільки спільно ми можемо побороти режим Януковича. Події під Українським домом у Києві показали: буде спротив – влада буде нас боятися, не буде спротиву – режим надалі діятиме ще нахабніше», – підкреслив очільник «Свободи».

 

 novosti_o


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини