MENU

Потрібно якомога швидше розпочати роботу парламенту - Соболєв

4871 1

Сьогодні, 13 листопада, робоча група з підготовки першого засідання Верховної Ради України восьмого скликання проведе засідання. Про це перед початком чергових переговорів щодо коаліційної угоди повідомив журналістам один з лідерів партії "Батьківщина" Сергій Соболєв.

За його словами, фракцію "Батьківщина" в робочій групі з підготовки першого засідання Верховної Ради представлятиме він та народний депутат Андрій Кожем'якін.

"Ключове завдання зараз - якомога швидше розпочати роботу парламенту", - підкреслив він і додав, що для цього є всі передумови, оскільки робота над підготовкою ключового документу коаліції підходить до завершення.

Соболєв заявив, що "Батьківщина" не має застережень ні до тексту коаліційної угоди, ні будь-яких кадрових претензій.

Один з лідерів партії також повідомив, що сьогодні учасники коаліційних переговорів заслухають результати роботи групи щодо конституційних змін.

Відповідаючи на запитання журналістів щодо того, на які комітети ВР претендуватиме "Батьківщина", Соболєв сказав, що питання комітетів на разі не обговорюється.

«Але пріоритетними для нашої політичної сили залишаються, зокрема, питання регулювання діяльності малого та середнього бізнесу», - зауважив він.

Соболєв прогнозує, що сьогоднішнє засідання щодо погодження тексту коаліційної угоди триватиме довго, оскільки планується вийти на остаточний текст угоди.

«Текст коаліційної угоди може бути оприлюднений в п'ятницю, 14 листопада», - сказав один з лідерів «Батьківщини».

За його словами, це відкриє зелене світло для якнайшвидшого початку роботи ВР, враховуючи зовнішню загрозу, внутрішні чинники і ситуацію на валютному ринку, які мають бути терміново врегульовані низкою законодавчих ініціатив.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини