MENU

Шабунін розповів, як нова влада послала журналістів-розслідувачів куди подалі

8038 2

 

У п'ятницю на ефірі 5-го каналу нова влада послала всіх нас нахєр. В першу чергу мене, команди Дениса Бігуса (Denys Bigus), які зняли про Даниленка, та Наталії Седлецької (Natalie Sedletska) (зняли про Злочевського), а також інших журналістів-розслідувачів.


Діло було так: я запитав у представників коаліції, що вони збираються робити з Генпрокурором Яремою, який кришує вже не лише свого зама Даниленка, а й колишніх міністрів Януковича.


У відповідь представник блоку Президента Павло Розенко назвав мене популістом, і сказав звертатися в суд, до рішення якого всі білі і пухнасті. Я так розумію, що в суд треба звертатися Печерський... Відео розмови тут: http://bit.ly/1t0WeCu.

 

З цього приводу хочу задати поважним захисникам Яреми питання, з яким два роки тому Dmytro Gnap прийшов під Межигір'я. Питання на фото.

 

P.S. Пост за мотивами сьогоднішнього допису Михаил Ткач, який наводжу нижче:
"Вчера я проезжал мимо памятника замученного активиста Евромайдана Юрия Вербицкого. В отчаянной борьбе за "нормальную" страну без коррупции человека лишили жизни.

 

Выбросили в лесу. В километре от памятника строители показали роскошные новые виллы судьи и народного депутата. В двух километрах от памятника генеральный прокурор "делит" коттеджный городок с казнокрадом Бойко. Да как же так?!
Они же каждый день ездят мимо этого памятника."

Vitaliy SHABUNIN


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини