MENU

Колектив «Палацу спорту» просить Яценюка захистити їх від Булатова. ТЕКСТ

7118 0

Трудовий колектив державного підприємства "Палац спорту" звернувся до прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка з проханням захистити їх від свавілля. Про це йдеться у листі, яке надійшло у розпорядженні редакції UAINFO

У тексті говориться, що міністр молоді та спорту Дмитро Булатов та його підлеглі "впродовж тривалого часу вчиняють тиск на колектив підприємства, і це робиться з "єдиною метою за будь-яку ціну посадити у крісло директора підприємства "свою людину".

Призначення нового директора Капранова О. О. пройшло без оголошення конкурсу, без висунення будь-яких претензій до діючого директора, йдеться у листі. "З порушенням закону, директором підприємства призначена особа, яка не має досвіду управлінської діяльності державними підприємствами та жодного відношення до спортивної галузі", - доводять до відома Яценюка ситуацію працівники "Палацу спорту".

Діло дійшло до того, що ситуація ледь не вилилася у  міжнародний скандал, говорять у колективі "Палаца спорту". А саме, 13 листопада 2014 року, в день проведення матчу європейської Ліги Чемпіонів з гандболу між клубами України та Швейцарії, невідомі у камуфляжній формі спробували незаконно проникнути на територію підприємства. І лише спільними зусиллями охорони, керівництва та працівників підприємтва спроба була попереджена.

Працівники сподіваються, що Яценюк проявить політичну волю і втрутиться в беззаконність дій Міністерства молоді і спорту та його керівника і просять прем'єр-міністра направити уповноваженого представника для зустрічі з колективом, з метою об'єктивної оцінки ситуації.

Під листом поставили підписи більше 50 працівників "Палацу Спорту".


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини