MENU

Кандидат-мажоритарщик Игорь Лисов скрывает от избирателей, что он «регионал»

1176 0

  

«Чим ближче 28ме жовтня,тим пропорційно збільшується кількістьпередвиборчої агітаціїкандидатів-мажоритарників. Однірозраховують виїхати за рахунок партійнихкольорів, інші - на власні сили. Однакє такі, які із задоволенням «відхрещуються»від рідної символіки.


Місто Київ, округ 211 -Голосіївський, кандидат-мажоритарникІгор Лисов, мабуть, забув, що він з ПартіїРегіонів і активно почав «озеленюватися»,- сообщается в блоге novosti-o.


«Будучи президентомБлагодійного фонду «Рідне місто моє»Ігор Лисов вирішив знехтувати блакитнимирегіоналівськими стягами (соромиться,мабуть) і обрав основним кольоромкампанії зелений.


І ось, декілька днівяк з'явилися перші намети Лисова. Набірпередвиборчої продукції майже стандартний:фірмовий пакетик, ручка, інформаційнаброшурка, газета, а також нова популярнафішка - «Наказ виборця». Найцікавішачастина цього наказу - це отримання«Особистої картки учасника» Благодійногофонду, яка дає право на дисконтні знижкиу мережах аптек і супермаркетів,безкоштовну юридичну допомогу і рядіншого. Зацікавлення до Благодійногофонду одразу зросло. Розвідка (поки беззаписаних фактів) дозволяє говорити іпро можливість отримати матеріальнудопомогу від цього Фонду. 


Як відомо, подібнудіяльність слід кваліфікувати якнепрямий підкуп виборців, що тягне засобою кримінальну відповідальність. АЦентральна виборча комісія за таківчинки повинна винести Лисову як мінімумпопередження.

  

Стратегія політтехнологівІгора Лисова полягає у відокремленнійого від Партії Регіонів у свідомостівиборця. Нещодавно до рук потрапилацікава листівка, з якої не одразузрозумієш, хто ж замовник. На листівцісхематично порівняно партійного політикаі політика-мажоритарника. Перший йдена вибори списком, купує собі це місцеі виконує завдання голови партії.Мажоритарник в свою чергу спілкуєтьсянапряму з виборцем, звітує перед ним івиконує його інтереси. Партійний політику цій листівці червоний, а мажоритарник,як не дивно, зелений. Внизу листівкивихідні дані: тираж, виконавець ізамовник. Замовником виявився кандидату депутати по 211 округу Ігор Лисов.

  

Активності цьогокандидата можна тільки дивуватися:лобіювання програми «Доступне житло»і молодіжних кредитів, будівництвоміні-містечка у Голосіївському районі«Ліко-град», купівля в центральнуполіклініку нового флюорографа, відкриттясупермаркетів і аптек, а ще він встигаєбути присутнім на чималій кількостідитячих «утрініків» і зарадимешканців округу незабаром привезегурт «Друга ріка» і Софію Ротару.


От тільки чому такийактивний кандидат так не хоче, щоб йогоасоціювали із Партією Регіонів?


Можливо тому, що разоміз партійними колегами Ігор Лисовпропихав проект Житлового кодексу,більше того, був його співавтором? Можливочерез те, що доведеться віддуватися за«мовний закон»? А ще через те, щокупуючи студентів Ігор Лисов не захочеспілкуватися про корупцію сфері освітиі її «пакращення» від колеги Табачника.


Час дати бій корумпованійвладі!», - пишут novosti-o.

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини