MENU

Чому учасники АТО не вписуються у мирне життя

8501 4

Дивна річ... Раніше приходилося чути від бійців, які приїздили додому на відпочинок, що їм кортить поскоріше повернутися назад, у свій підрозділ. І, відверто кажучи, я трохи сумнівався в щирості такого розкладу. А тепер розумію, що вони не кривили душею. Тому що ти вже не вписуєшся в той формат, який пропонує тобі легковажно мирна країна. 

Я читаю, що Льовочкін хоче пропхати Вілкула на спікера ВР і мені, у свою чергу, хочеться перепитати: що, правда?.. Вілкула? На спікера?..

Я читаю, що Фіма Звягільський буде відкривати "нову" Верховну Раду і у мене знову виникає те ж саме питання: це що, правда???... Фіма відкриє раду, якою буде диригувати Вілкул?.. І якої реакції ви очікуєте? Аплодисментів нашій толерантності? 

Прокурор Києва сказав, що добровольчі батальони становлять загрозу державності. Якій такій державності, прокурор? Вашій, бандитській, яка вже рік тому призвела до Майдану? Так це є благо, прокурор. Чи ти і надалі маєш намір "пижитись по-новому"? Так у нас - війна, просто ти цього не замітив, прокурор... 

А тут ще шановний блогер, Igor Myagchenkov, пише про таке:

"ВНИМАНИЕ! КРАСНЫЙ УРОВЕНЬ!

По данным украинских спецслужб 21-23 ноября под прикрытием годовщины Майдана Достоинства в Киеве готовятся серьезные провокации."

Ну, і далі - як у 91-му, при путчі, памятаєте? - "Нє собіраться!.. Нє виходіть!.. Без дєтєй!.." - тобто, кругом врагі державності. 

Унікальні дебіли. Он, вже й Речинський відкритим текстом попереджає лесиків довгих, що хапати якщо будуть, то не за галстука, як це робив гуманіст Білий, а за тонку шийку, прикрашену білим комірцем і галстуком неймовірної для середньостатичного українця ціни. 

Я розумію, що всю цю сволоту влаштовує держава, яка є. І їм іншої не треба. Вони фізично не виживуть в умовах вільної конкуренції і рівенства перед законом. Їх інструменти - підлість і лицемірство, злодійкуватість і хабарництво. Запитайте у будь-якого представника "правоохоронних" органів: звідки у нього бабло на двоповерховий котедж і машину за півсотки зелених? Що він буде мукати у відповідь? Та просто заведе на вас карну справу і вся відповідь.

А тому: хочете зберегти державу? - починайте терміново змінювати своє зміїне нутро. Інакше спрацює закон перегрітого котла. 

Проста фізика...

Олег СИНЯКЕВИЧ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини