MENU

Читаючі люди зібрали книжки для воїнів у зону АТО

8256 0

 

Була сьогодні у книгарні. Є вже понад сотню книг. Я ще принесла чотири. Можна відправляти першу партію. Але, коли вдаєшся до арифметики, то трохи сумно.Самих членів Спілки у Львові біля 80-и. А тих, хто поза цією структурою, теж вистачає. А журналісти, видавці, просто читаючі люди...

 

Я щиро вдячна усім, хто приніс книги. Серед них нема жодного з літературної номенклатури,лауреатів усіляких премій, які так люблять повчати націю. Може, вони чекають, що до них зателефонують і до них прийдуть за автографами? Мають дітей, онуків, друзів, можна передати. Для мене цінна кожна ваша книга, друзі. Наші воїни запам'ятають кожен автограф і кожне ім'я, як вони читали ваші книги в окопах і наметах у вільну хвилину.


Тільки робіть дарчий напис на кожній книзі.Побажайте перемоги і щасливого повернення. Вкладіть листівку, дитячий малюнок.


Пишіть у ФБ якісь пропозиції.


Дякую працівникам книгарні "Книжковий дворик." Вони, власне, перші почали збирати книги для АТО. Дякую Галі Вдовиченко, Миросі Замойській, Наді Мориквас, Оксані, хазяйці “Чебурашки”, Лані Перлулайнен за подаровані книги і пропагування акції. Дякую пані Наталі Трохим, яка принесла цілу купу гарних книг. Дякую всім.


Героям слава!

Галина ПАГУТЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини