MENU

Мовне питання в Україні закрите раз і назавжди

10840 3

Якщо ВО "Свобода" буде питати, чому вони не пройшли у Раду, я відповім: за невиконану роботу над помилками.

Ну, ви знаєте: Фаріон і все таке.

На щастя, мовне питання в Україні закрите раз і назавжди. Хлопці, які віддають життя за Україну, розмовляють різними мовами. Так само, як і ті хлопці і дівчата, що забезпечують їх усім необхідним.

Наступне покоління буде спілкуватися українською. Настане час, і з'явиться підручник історії, однаково добре прийнятий в Івано-Франківську та Луганську. Настане час. Але сьогодні ми маємо перемогти Росію і перемогти Гідру старої корупційної системи. І в цій війні неважлива мова, а важливі самовідданість, порядність та патріотизм. Якщо ми програємо, все решта буде неважливим.

Але вороги України знову намагатимуться нас розділити. І в цій справі платні агенти ФСБ та щирі ідіоти є однаково корисними.

До речі, вчора у Харкові я запропонував учасникам Відкритого Університету Майдану на вибір: провести семінар українською чи російською. Попередній вечір досить довго перекладав 120 слайдів російською, бо був певен, що російськомовні у Харкові переважають. Але ця робота виявилася марною. Всі російськомовні учасники програми одноголосно висловилися за українську мову.

Сила нації -- не в примусових наверненнях. Сила нації -- у правді та привабливості національного проекту майбутнього.

Валерій ПЕКАР


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини