MENU

Війну на Донбасі не дають завершити ані переможно, ані програшно - думка

7651 1

Я напишу неприємну річ. Нас водять за ніс війною на Донбасі. Не дають завершити її ані переможно, ані програшно. Мета — протягнути військові дії якомога довше. Думаю, ви знаєте для чого.

Один з батальйонів (поки що не називатиму його номер) довго тримав оборону під Малоорлівкою у Шахтарському районі. Після відпочинку на Чернігівщині значна частина бійців відмовилась повертатись на передову. Причина банальна — на зиму командування видало хлопцям лише рукавички і шапки. Так результативно не навоюєшся. 

Прохання і накази не спрацювали. Близько 150 солдатів відправили примусово-добровільно на лікування у різні куточки країни, зокрема, й у психлікарні, звинувативши у державній зраді. Підрозділ переформатували. 

Абсолютно нормально, коли народні волонтери возять на передову харчі, цивільний одяг, листи. Але зовсім нездорово, коли ті ж активісти вимушені забезпечувати військових нелетальною зброєю, технікою, бронежилетами, військовим одягом. Апріорі, це не повинно входити в їхні функції. 

Обов'язок державних органів влади — створити солдатам комфортні умови для переможної війни. Їх немає, і вони навряд чи будуть найближчим часом.

Денис ТИМОШЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини