MENU

Монтян, скільки тобі заплатили за дешевий пост у фейсбуці? - блогер про поїздку Монтян до Луганська

6320 1

Монтян, скільки тобі заплатили за дешевий пост у фейсбуці? 

Лжива та підступна Монтян, яка приїхала в Луганськ підзаробити на дешевій сенсації. 

Монтян із захопленням розповідає, як класно в Луганську, як вона зажигає з мешканцями Луганська в кабаках, які там розумні люди, всі розуміють, що Росії не потрібні. 

У мене, як у луганчанки та екс-начальника управління з питань внутрішньої політики Луганської облдержадміністрації (2005-2006 р.р.) питання до Монтян. Скільки тобі заплатили януківські підлабузники? 

Фото, яке ти Таня виклала на своєї сторінці фейсбука чітко свідчить про те, з ким ти пов’язана.

З правого краю знаходиться Маша Борзенко. Протеже Вови Пристюка (екс-губернатора Луганської області, за участю якого фактично розпочалася війна). Маша була настільки людиною близькою до Пристюка, що в 24 роки стала директором Департаменту масових комунікацій облдержадміністрації. 

Таке призначення безумовно свідчило про високий рівень професіоналізму Борзенко та впровадження в життя принципу оновлення влади і європейських стандартів гендерної політики. Напевно, на думку Маши, завдяки Пристюку і Єфремову Луганщина рухалися від перемоги до перемоги, а Майдануті співвітчизники порушили цю ходу до щастя.

«Если женщина упруга и в постели горяча – это личная заслуга Леонида Ильича»

Саме за участю Борзенко формувалися загони тітушок та відправлялися на Київ. Саме за участю Борзенко було організовано проросійське наметове містечко під облдержадміністрацією, над яким майоріли прапори РФ. Одним словом, все дерьмо, яке було на Луганщині, було за участю Маши.

Ліворуч на фото присутня підлегла Борзенко, дівчина на ім’я Яна, вибачаюсь, Марина, прізвище не знаю, нулі мені не цікаві. Відомо тільки те, що влітку її було звільнено з облдержадміністрації за ганебні пости в фесбуці, які були насичені ненавистю до України. 

Добра компашка у Тані Монтян в Луганську, чи не так? 

А на останок повідомлю Монтян, що не всім в Луганську платять бабло. Є і такі, як мій сусід, за іронією долі, має прізвище Борзенко Сергій. Він лежачій хворий, грошей немає, людина просто голодує. А твоя, Таня, хвалена ЛНР забила на нього великий БОЛТ. І таких людей в Луганську дуже багато. 
Своєму Борзенку я їжу передала. До нового року протягне. А там знову щось придумаю. Але це Україна допомагає, а не твої Таня друзі – лживі підступні крадії, керманичі ЛНР.

Наталія ПШЕНЯНІК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини