MENU

Сенат США принял резолюцию по Украине. Скоро будут введены персональные санкции

1766 4

 


Сенат Соединенныхштатов Америки поддержал резолюциюсенаторов Дика Дурбина и ДжеймсаИнхофа,в которой осуждается политическимотивированое преследование ипредусмотрены возможные санкции противпричасных к делу Тимошенко. Об этом сообщает народный депутат Остап Семерак. 

 

«Щойно отримав інформацію,що Сенат США схвалив Резолюцію поУкраїні. Я про неї говорив в ефірі ГолосуАмерики у середу. Боротьба між авторамита опонентами була серйозна. ПР таЯнукович відправили до США цілу групудля блокування прийняття. Тим не меншеСенат прийняв текст без змін.


Рішення ухвалене, аце означає, що Сенат США став офіційнона гуманітарну позицію в оцінках дійЯнуковича, висловився проти згортаннядемократії та встановлення диктатурив Україні.


Окремо Сенат звернувсядо Уряду США запровадити персональнісанкції до людей причетних у здійсненніполітичних репресій в Україні. ТеперЯнукович, Кіреєв та всі їх "подєльнікі"будуть насолоджуватися виглядатиамериканських пейзажів виключнопереглядаючи голівудські фільми потелевізору. Правда у них ще є вибір читой їх телевізор буде стояти дому чи вЗОНІ.


Як людина, яка єучасником роботи з прийняття Резолюції(і не тільки:) ) хочу висловити подякувсьому Сенату США та окремо сенаторомДурбіну та Інгхофу за вияв уваги тапідтримки українському суспільству танайвищий прояв гуманізму у підготовціта прийнятті Резолюції» - написал он у себя на странице в Фесбуке.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини