MENU

Сьогодні призначать керівництво Верховної Ради

5602 0

Сьогодні призначать керівництво парламенту (дуже сподіваюся, що до Гройсмана підсадять когось досвідченішого у модерації, бо перші голосування були просто жахливо організовані) та поділять депутатів по комітетам.

Точно зрозуміло, що переважна більшість призначень будуть квотними і тут можна скільки хочете злитися, але це світова практика - політичні посади віддають політичним діячам в залежності від результату, який отримала партія на виборах. Те що партії там зацікавленні показати якісні кадри - це інше питання, бо залежать вони не від ФПГ, а від реального вибору суспільства, яке їх і фінансує.

Але про парламент і його керівництво. Яке б воно не було (а буде не ідеальне, це точно) наше завдання поставити його під контроль і там де треба не лише вказати на помилки, а й підставити плече, коли вони роблять правильно.

П.С. Те що представникам окупації (опозицією їх назвати язик не повертається) віддають лише Регламентний - дуже правильно. Ніяких хомутинніків на податкову чи банки, ніяких єремєєвих на транспорт. Хай вони і не визнають це, але вони пособники окупації, просто намагаються це приховувати.

Ярослав ЮРЧИШИН


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини