MENU

Як Свирид Опанасович українським воїнам допомагав

6562 1

 

Ну шо, укропчики мої рідненькі. Пока там руссовата силиться осмислить, шо їм сьогодні послало в посланії Хуйло і тугодумно морщать лобешніки, розмишляя, шо їх жде в будущем, нам своє робить. Воза напаковано під зав’язку, буде чим наших воїнів порадувати в День Армії. Прапори на танки заказані, їх мають скоро привезти.

 

Особенно дід радується, шо йому з друзями вдалося купити заказану воїнами кількість тєлєфонів. Шоб кожен із них міг позвонити мамі і дружині, а не жалівся, шо телефон поламався, або шо батарея сіла. В цьому телефоні батарея держить 23 дні. Проведений дідом слєдственний експеримент підтвердив – після півгодини в акваріумі телефон работає справно. Кидаю його об підлогу – не розбивається. Так шо інструкція не бреше – тєлєфон водонєпроніцаємий і противоударний. Такий, як нужен солдату на війні. Інтєресно, а єслі його танком переїхати?

 

Отдєльно дід дякує Радіо Рокс. Очередний авторський гонорар за Радіо-Свирида подоспел очень воврем’я і по согласованію з руководством Радіо Рокс весь до копієчки пішов на подарунки воїнам. І отете Хуйло хоче нас перемогти? Дебіл.

 

Чи получиться писати обзори сільської аналітики за врем’я свого пребуванія у військах, дід не знає. Тому єслі вдруг завтра обзора не буде, не переживайте. Значить дід роздає воїнам подарунки ілі катається на танку. В общем, дід занятий серйозними справами. Спокойно наблюдайте за собитіями і ні о чом не переживайте.

 

Панікйоров і істеричок, єслі такі появляться, піддавайте глузуванню. Можете раза два вперіщити ломом. Обично помагає.

 

Все буде добре. До зустрічі.

 

P.S. Друзі, багато з вас постійно просять, шоб дід сообщив номер карточки, щоб перераховувати йому гроші на допомогу Армії. Чудово розумію ваші чисті мотиви, але і діда зрозумійте. Дід Свирид – персонаж фольклорний і збирати під нього гроші я не можу з морально-етичних міркувань. Та і дякувати Богу, є можливості зібрати нужні суми і помимо інтернету - дід і його друзі ще працюють і дещо заробляють. Обходимося своїм. А тут іще й Радіо-Свирид підсобляє.

Свирид ОПАНАСОВИЧ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини