MENU

У заміні коліс більше немає необхідності: Перші в світі безповітряні шини. ВІДЕО

12355 9

Компанія Michelin запустила підприємство з випуску безповітряних радіальних шин, які не бояться проколів і не потребують підкачування. Шини принципово нової конструкції. Вони повинні замінити як колісний диск, так і пневматичну шину.

Новий завод розташований в місті Підмонта (Південна Кароліна, США), а на його створення було витрачено $ 50 млн. На підприємстві будуть випускатися шини X Tweel Airless Radial Tire.

Вперше концепція X Tweel була представлена на Північноамериканському автошоу. Нова розробка складається з жорсткої маточини, з'єднаної з протектором за допомогою гнучких деформівних спиць з поліуретану. Вся конструкція при цьому функціонує як єдине ціле.

Також перевагою є більш ефективна амортизація, що 
поліпшує проходження нерівностей на дорозі та подоланням певних перешкод.

Шинам X Tweel не страшні проколи, порізи та інші ушкодження, оскільки в них немає герметичної камери. Такі властивості особливо важливі при експлуатації техніки в сферах благоустрою території, будівництва, переробки відходів і сільського господарства, де висока ймовірність пошкодження коліс.

Спочатку шини X Tweel Airless Radial Tire знайдуть застосування в міні-навантажувачах з бортовим розворотом, газонокосарках, тракторах та іншій сільськогосподарській техніці. Згодом, як очікується, область використання безповітряних шин розшириться.

Тёма Палеха


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини