MENU

Кращі новорічні ярмарки столиці 2015

6552 2

 

 

Теплий чай або глінтвейн, ласощі, милі сувеніри, концерти і розваги на свіжому повітрі, а також можливість зустрітися зі Святим Миколаєм і Дідом Морозом, яким можна розповісти про свої заповітні бажання. 


Для туристів та жителів столиці свої двері відкривають 8 ярмаркових містечок і виставкових площ.

 

Великий різдвяний ярмарок на Софіївській площі

Урочисте відкриття новорічно-різдвяного ярмарку на Софіївській площі біля дзвіниці Софіївського собору - безпрецендентна подія, яка об’єднає дух старого доброго свята із ярмаркою, де усі бажаючі зможуть придбати новорічні прикраси, українські сувеніри, ялинки, українську перепічку тощо. А святкова атмосфера, виступи творчих колективів, майстер класи та розважальна програма будуть створювати незабутній новорічно-святковий настрій у дітей та дорослих.

Особливе міце на площі займатиме  новорічна ялинка. Головний символ Нового року вихідними доставили у Київ. "Ялинка вийшла з лісу рівно опівночі, як у казці, але ми дуже задоволені результатом. Ялинка – красуня! Такої Київ не бачив мінімум 23 роки. По дорозі обійшлося без пригод. А везли ми її повільно – дорога слизька, а вантаж дуже великий і цінний", – говорить засновник мистецького проекту “Folk ukraine” Ігор Добруцький. Він зауважив, що 24-метрове дерево важить 12 тонн. “Ялинку, окрім іграшок, прикрашатимуть близько 100 тисяч вогників і 3 кілометри гірлянд», - сказав Добруцький. Також, за його словами, планується, що біля ялинки буде 5-метрова гірка, з якої, "пройшовши процедуру зустрічі зі Святим Миколаєм", можна буде з'їхати. Вона  відкриється 19 грудня о 18.00 і буде прикрашена 3 тисячами іграшок з усієї України.

Цього дня, згідно з домовленістю із Київміськсвітлом”, до 18.00 ілюмінація по місту не вмикатиметься. “Якраз у той момент, коли чи президент, чи міський голова вийде на сцену, в один момент увімкнеться все місто, ілюмінація. І в чотирьох місцях у нас будуть стояти веб-камери, які покажуть на головному екрані, як це відбувалося”, - сказав Добруцький і додав, що таку традицію планується запровадити назавжди.

Він також додав, що щороку до іграшок для ялинки планується додавати нові іграшки, які представлятимуть країни Європи.

“Що стосується нашого символу цього року, то буде закладена ідея боротьби білого з чорним. Біля 2 тисяч білих голубів будуть прикрашати ялинку”, - коментує Добруцький.

Сюжет "5 каналу" на цю тему:

На вас чекає святковий концерт на честь Дня Святого Миколая та відкриття головної ялинки країни, виступ пісенних колективів, лазерне та fire-шоу, шоу ходулістів, конкурси новорічних іграшок та різдвяних пряників, а також унікальна вистава молодіжного театру на різдвяну тематику, що діє під патронатом української греко-католицької церкви. Особливу увагу, цього року приділятимуть благодійним заходам. Так, частина різдвяних ярмарків стануть благодійними – кошти від продажу сувенірної новорічної продукції передадуть на допомогу постраждалим у зоні АТО. 

Коли: 16 грудня - 19 січня 2015 року

Де: Софіївська площа

Вхід вільний 

Локація на карті 

Зимовий фестиваль Soul Fest

Ярмарок порадує великою кількістю подарунків на будь-який смак: новорічні іграшки, милі дрібнички для декору, книги та hand-made косметика. На головній сцені вас розважатимуть музичні колективи, дитячий хор, танцювальні майстер-класи, а в майстернях ви зануритеся в атмосферу фабрики Cанта Клауса.

Коли: 12-14 грудня

 

Де: банкет-хол nivki

 

Вартість вхідних квитків: дорослі - 50 гривень; діти - 10 гривень; сімейний - 100 гривень.

Локація на карті

Новорічне містечко на арт-заводі "Платформа"

На затишних "вуличках" міста ви зможете придбати подарунки, поласувати смачними частуваннями, відвідати цікаві майстер-класи. Найменші гості зможуть взяти участь в інтерактивному шоу "Музей казок", а старші, - у снігових боях. Тут обладнають snow park з лабіринтами, гірками і гігантськими фігурами, виставка крижаних скульптур, дизайн-маркет подарунків з пряниковими будиночками та інше.

Коли: 13 грудня (до 11 січня 2015 року)

Де: арт-завод "платформа", вул. Біломорська, 1

Вхід вільний 

Локація на карті

Новорічний ярмарок в ТРЦ "Караван"

У "Каравані" пройде різдвяний ярмарок із сувенірами та частуваннями. Тут Можна буде придбати сувеніри, подарунки для рідних і близьких, новорічні іграшки та солодощі. Також будуть проходити різноманітні конкурси та майстер-класи для дорослих і дітей.

Коли: 15 грудня-11 січня 2015 року

Де: ТРЦ "Караван" вул. Лугова, 12

Вхід вільний 

Локація на карті

Святковий ярмарок "Різдвяний арсенал"

Відвідувачів чекає чарівна святкова атмосфера, а також - подарунки на всі смаки, новітні дитячі книги, ялинки та ялинкові прикраси, авторські листівки, найбільший ярмарок хенд-мейду, майстер-класи, вистави, розваги, казкові читання, різдвяні солодощі, частування і вуличний парк розваг. 19 грудня - відбудеться зустріч зі Святим Миколаєм.

Коли: 18-21 грудня з 11:00 до 20:00

Де: Мистецький арсенал вул. Лаврська,12 

Вартість вхідних квитків: дорослий - 50 грн,пільговий (пенсіонери, студенти) - 20 грн,сімейний (двоє дорослих, 1-2  дитини) - 120 грн,дітям до 12 років вхід вільний.

Локація на карті

Виставка-ярмарок "Щедрий Миколай"

Тут ви зможете придбати: сувенірно-подарункову продукцію; святкова атрибутику та ялинкові прикраси; ялинки, новорічні композиції та обереги з використанням природних і штучних матеріалів; вироби майстрів народних художніх промислів; авторське рукоділля; одяг, взуття, головні убори, аксесуари зі шкіри, текстилю та штучних матеріалів; спортивне спорядження, спеціальний одяг і взуття для активного зимового відпочинку; дитячі товари, іграшки та розвиваючі ігри, книги, журнали і поліграфічна продукція для дітей;господарські товари, посуд, домашній текстиль; косметику, парфумерію; новорічні пряники, продукти і напої до святкового столу; страви української кухні від кухарів і кондитерів.

Коли: 18-21 грудня

Де: Експоцентр України (ВДНГ) просп.Академіка Глушкова, 1

Вхід вільний

Локація на карті

Фестивальний ярмарок "Арка подарунків"

Відмінною особливістю цього святкового містечка буде ковзанка площею 500 кв. м. На оглядовому майданчику розміститься будинок Діда Мороза із саньми, ялинкою і поштою, куди дітвора зможе принести листи з бажаннями. Організатори також обіцяють європейські різдвяні будиночки із сувенірами та частуваннями, поросячі перегони і конкурс з поїдання вареників на швидкість.

Коли: відкриття 19 грудня

 

Де: Арка Дружби народів

 

Вхід вільний

 

Локація на карті

 

Новорічно-різдвяне селище на Троїцькій площі

 

50 різдвяних будиночків чекають гостей з різноманітною продукцією вітчизняних виробників, "Альтанка" - найбільший гриль в україні, а також парк атракціонів і новорічна ялинка. Всі вихідні дні на території ярмарку проходитимуть різноманітні заходи. Деякі з них будуть мати постійну основу (творчі майстер-класи, благодійні виставки).

За сніжної погоди діти із задоволенням візьмуть участь у конкурсі "Ліпимо снігову бабу", а дорослі у конкурсі снігових фігур і "Зимовому пікніку". Малюків чекає безкоштовна фотосесія у санях Діда Мороза. А також інтерактивні програми, конкурси та нагородження переможців, анімаційні програми, новорічні квести, виступ творчих колективів, ігри, забави, хороводи, призи.

Коли: 19 грудня - 14 січня 2015 року

Де: Троїцька площа (біля НСК "Олімпійський") 

Вхід вільний

Локація на карті

Дар'я РЕВЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини