MENU

Росія сподіваєтсья дотиснути Україну раніше, ніж Захід дотисне Росію

7248 3

Захід не поспішає і грає з Росією у довгу гру. Росія грає з нами у коротку гру, сподіваючись дотиснути Україну раніше, ніж Захід дотисне Росію. Україна ж не має власної гри. Гірше за це не може бути нічого.

Стратегічна мета Кремля -- довгостроковий хаос та громадянська війна на території України. Значить, натомість наша мета -- порядок і процвітання. А для цього потрібні рішучі дії.

1. Розробити стратегію війни з Росією у військовій, політичній, економічній та інформаційній сферах. Війна все одно буде, тож відсутність стратегії та підготовки до неї є нашим страшним гріхом.

2. Спалити кораблі, в першу чергу, в економічній сфері. Ми надто пов'язані економічно з державою, яка має на меті нас знищити. Все одно в якийсь момент перестануть постачати газ, вугілля, ТВЕЛи тощо. Негайно почати готуватися до цього моменту, щоб не було зненацька.

3. Не зважати на тиск Євросоюзу. В якийсь момент він побачить, що політика примирення провалилася, і скаже: "ну, тепер, хлопці, ви самі, бо, бачте, не вийшло, а ми не винні".

4. Оголосити справжню війну всім прибічникам старого режиму, які сьогодні працюють на Росію. Тюрми, конфіскації, висилання з країни. Буде багато крику про переслідування опозиції. Пам'ятаймо -- це не опозиція, хоч би як називалася. Це агенти ворожої країни.

5. Негайно і нещадно порізати бюджет на 2015 рік. Історія вчить, що всі падіння країн починалися з фіскальної кризи. Бюджет винести на публічне обговорення.

6. Негайно розпочати реформи -- про це можна окремо дуже довго і детально писати. Почати з економічної свободи, дати позитивні сигнали економіці (підприємцям, інвесторам, споживачам).

7. Оголосити війну корупції, не ганяючися за окремими корупціонерами, а ретельно знищуючи всі корупційні схеми. Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять. Прозорість, свобода, всі адмінпослуги безкоштовно та через інтернет, скасування всіх інспекцій тощо.

8. Пояснювати все це кожен день з ранку до вечора по всіх каналах телебачення і радіо.

Валерій ПЕКАР


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини