MENU

Активісти стверджують, що київські посадовці дерибанять гроші на ремонті садочків

4596 0

Знову дерибанять на садочках?

У серпні 2014 року Управління освіти Деснянської РДА уклало угоду з ТОВ «БІЛТЕК БУД» щодо ремонту садочку №795. Сума ремонту за договором склала 3 836 209,20 гривень.

Що цікаво, із семи фірм, які взяли участь у торгах – відхилено п’ять дешевших пропозицій, звісно, у зв’язку з нібито виявленою «невідповідністю наданої документації вимогам конкурсних торгів». Між фірмами, що залишилися, ТОВ «БМК-15» та ТОВ «БІЛТЕК БУД», обрали останню.

Аналогічна ситуація відбулась 30.08.2014 р., коли Управління освіти Дарницької РДА за результатами відкритих торгів уклало угоду з ТОВ «БІЛТЕК БУД» щодо капітального ремонту дошкільного навчального закладу № 706 на загальну суму 3 891 364,80 грн. 

Оскільки ці дві фірми часто йдуть пліч-о-пліч на тендерах, ми вирішили пошукати, де собака зарита. Це привело нас аж до Споживчого товариства «Тоні», співзасновниками якого у 2013 році значилися такі собі В. Шейко та О. Свиридова. На сайті колег Наші гроші. Львів вказано, що керівником та єдиним заступником ТОВ «БІЛТЕК БУД» є вже знайомий нам В. Шейко, керівник та власник ТОВ «БМК-15» - О. Свиридова. Подальші коментарі, мабуть, зайві.

А поки Прокурор Києва та Голова Київського АМКУ читають депутатські звернення від Галини Янченко, просимо вас про максимальний РЕПОСТ, аби справа була справедливо розслідувана.

Антикорупційний Штаб Києва


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини