MENU

Не голосуйте за Кличко! После выборов он поддержит Януковича, - Тягнибок

1888 2

 

Лідер всеукраїнського об'єднання «Свобода» ОлегТягнибок застерігаєлюдей від голосування за «третю силу».Про це він заявив, перебуваючи наЧеркащині у неділю 23 вересня.


Каже, як іпісля минулих парламентських чипрезидентських виборів, ця сила зновупідтримає Партію регіонів.


«Тігіпка вважали новим політиком, котрий наминулих президентських виборах тримільйони голосів зібрав. І де він зараз?.За посаду віце-прем'єра продав своїголоси Януковичу. Свого часу соціалісти,на яких покладали надію як на третюсилу, зробили Януковича прем'єр-міністром.Створили в парламенті з «регіоналами»й комуністами більшість. Може, доситьспотикатись?», - цікавиться він.


Політиккаже, що Об'єднана опозиція не змогладомовитись про співпрацю з «Ударом» ВіталіяКличка й НаталієюКоролевською,бо це саме та третя сила, яка підтримаєв майбутньому парламенті Партію регіонів.


«В Київськійобласній раді головує член Партіїрегіонів Олександр СталіноленовичКачний. Так знаєте, хто запропонувавйого кандидатуру на цю посаду? Самедепутати від «Удару». Жодних протирічв цій раді серед «регіоналів» й «ударівців»немає й з приводу голосувань. Ріднийбрат Наталії Королевської, з яким вонамає дуже тісні стосунки, не так давнопризначений заступником міністрарегіонального розвитку Росії. Тому єбагато питань до так званих новихполітиків й нової сили», - наголосивТягнибок.

 

ua-vybory-2012



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини