MENU

Парасюк: Аваков має місяць, далі ніхто не буде терпіти

9076 1

Аваков має місяць, далі ніхто не буде терпіти.

Пан міністр не те що не відповів на питання про свою діяльність за останні 9 місяців, про кроки, які були вчинені для реформування міліції, він дозволив собі по-хамськи поводитись по відношенню до членів комітетів, а найголовніше - до Голови антикорупційного комітету Єгора Соболєва. Коли Єгор сказав Авакову, що треба було розпочинати роботу зі звільнення усіх корупціонерів в погонах, той відповів: "ТИ з себе почни.... сядь і веди нормально засідання".

Хочу нагадати, що згідно закону, статус Арсена Авакова нижчий, ніж у голови чи будь-кого з членів комітету, тому така його поведінка є абсолютно неприйнятною і ми будемо реагувати відповідним чином.

А загалом, хочу сказати: "Дякую", пане Яценюк, за міністра Авакова. Це саме та людина, яка потрібна для того, щоб нічого не змінилось і міліція залишилась такою як є.

P.S. Сьогодні мав приємну зустріч із колишнім головою МВС Грузії. Ось це справжній міністр - чесний, безкомпромісний і зі справжнім бажанням якісно змінити МВС. Цей чоловік сказав дуже правильні слова: Якщо міняти, то міняти, якщо ламати, то ламати негайно, а не так як у вас - напівзаходи і люстрація лише неугодних.

Володимир ПАРАСЮК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини