MENU

Експоцентр може стати найкращим Луна-парком у Східній Європі

4411 1

«Експоцентр може стати найкращим Луна-парком у Східній Європі. Ми проводили дослідження, починаючи від Берліну і до Монголії - немає жодного сучасного Луна-парку, яким можна було б пишатися. То чому це не може бути ВДНХ? Більше того, це дасть і можливість зберегти зелену зону, і зробити його місцем відпочинку для всіх українців», - заявив керівник Державного управління справами Сергій Березенко в інтерв’ю виданню «Главком», при цьому він додав, що під цю задачу потрібно шукати інвестора.

«Всі ці задуми дуже пов’язані з економічною політикою нашої держави, з фінансовим станом нашої країни. Головне завдання сьогодні - скоротити видатки і не допустити дефолту в Україні. Не буде дефолту - будемо мати можливість залучати таких інвесторів», - вважає Березенко.

Довідка: Національний комплекс «Експоцентр України» - єдина державна виставкова установа України — організатор міжнародних та національних виставок і ярмарків, демонстраційний центр досягнень України в економічній, науковій, виробничій, гуманітарній та інших галузях. Раніше називався Виставка досягнень народного господарства (ВДНГ) УРСР


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини