MENU

Активісти пікетували "Інтер" з вимогою припинити показувати російські серіали. ФОТОРЕПОРТАЖ

5689 1

Цього не покажуть на ТБ: акція «Не вбивайте наших захисників російською пропагандою!» біля телеканалу «Інтер»

Сьогодні, 11 грудня, активісти Громадянського руху Відсіч та волонтери в рамках кампанії Бойкот російського кіно провели акцію «Не вбивайте наших захисників російською пропагандою!» біля офісу телеканала «Інтер», що є одним з лідерів за обсягами російського (близько 70%) та російськомовного (понад 80%) контенту.

Вхід до офісу «Інтера» учасники акції заліпили світлинами хлопців-героїв, котрі загинули, боронячи свободу та незалежність України. Під їхніми світлинами, активісти поклали квіти та запалили свічки. Учасники тримали плакати з гаслами «Російські фільми на «Інтері» — наші герої на цвинтарі!», «Ваші зарплати пахнуть смертю», «Скоро чекати серіалів про «мужніх ополченців»?», «Інтер говорить вустами Кремля».

 

 

 

 

 

Активісти впевнені, що показ російської телепродукції під час військової, економічної та інформаційної агресії з боку Росії є зрадою національних інтересів. Адже російська телепродукція дуже часто містить антиукраїнську пропаганду. Зокрема, в російських фільмах та серіалах оспівуються російські військові як хоробрі та ввічливі звитяжці, хоча, як відомо, вони нині ґвалтують наш народ, демонструючи абсолютно протилежні якості. Крім того, в них звеличуються та героїзуються кримінальники, прославляється холуйство та брехливість, відсталість та тупість, пропагується алкоголізм та безкультур’я.

Поки наші герої гинуть на сході, боронячи українську землю від російської навали, так званий «російський світ», за посередництвом «Інтера», вдирається з телеекранів до осель українців. Українцям нахабно замилюють очі, щоб ми не могли тверезо оцінити справжню небезпеку з боку не-братнього народу. 
Перебуваючи під впливом ворожої пропаганди, деякі українські телеглядачі підтримують ідеї «російського світу». Саме таких до України лізуть «рятувати» російські загарбники.

Метою акції було вплинути на телеканал «Інтер», щоб він не був спільником окупанта й припинив показувати російські телесеріали, зокрема про російських казачків, мухтарів, ментів тощо. Адже показ такої телепродукції — це пряма зневага пам’яті загиблих українських героїв.

 

 

 

 

 

 

 

Варто нагадати, що за російські серіали українські телеканали, зокрема «Інтер», платять шалені кошти, фінансуючи таким чином агресора. Наприклад, торік за російські серіали українські телеканали заплатили щонайменше $300 млн. Більше того, всупереч поширеному уявленню, за даними експертів російські серіали в рази, а подекуди й у десятки разів дорожчі за інші зарубіжні.

Бойкот російського кіно


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини