MENU

Де живуть щасливі люди? ІНФОГРАФІКА

5699 1

Нові результати соціальних досліджень показали, в яких країнах живуть найщасливіші люди. Міжнародний рівень щастя визначався із таких показників: екологічної ситуації навколишнього середовища, рівня благополуччя населення та тривалості життя мешканців тієї чи іншої країни.

Під інфограмою є кольорова шкала, за допомогою якої легко ознайомитися з результатами досліджень. Червоний колір позначає найнижчий рівень щастя, жовтий та зеланий - середній, а блакитний - найвижчий.

Розглянемо континенти більш детально:

 

Що стосується Європи, то найщасливіше живеться на Скандинавськом півострові та західній її частині. Трохи похмуріша ситуація у Іспанії, Португалії, Латвій, Литві, Болгарії та Чехії. Рівень щастя українців наразі нижче середнього, проте кращий, аніж у росіян.

На мапі Азії найбільше різнобарв'я. Найприкріші показники у Монголії, Ємені, Казахстані, Узбекистані та Іраці. На відміну від цих країн, Індія, Турція, Японія та ряд інших країн мають добрі показники. На даному материку найщасливіше живеться мешканцям В'єтнаму та Індонезії. Показник щастя тут зашкалює.

У переважній більшості африканських країн населення не щасливе. Лише у Алжирі, Марокко, Західній Сахарі та на Мадагаскарі покзники вищі середнього рівня. У порівнянні із іншими частинами світу, частка щасливого населення тут дуже низька. 

У країнах Північної Америки показники досить непогані. Кольорова гамма показує, що жителі Канади щасливіші, аніж американці. Проте Мексика дещо випереджає попередні країни.

Мешканці наступного материка можна сміливо назвати найщасливішими, адже практично вся Південна Америка зафарбована у зелені та сині кольори. Лише Болівія та Уругвай додала помаранчевого та червоного кольору відповідно на даній мапі.

Отож, даний дослід показав, що у нашому світі не всім живеться добре, але й не все втрачено. Ми маємо бути щасливими, що живемо на такій перкрасній планеті та допомагати один одному у пошуках щастя. Сподіваємося, що рано чи пізно, вся мапа найщасливіших країн замайорить блакинтими та зеленими кольорами! 

Дар'я РЕВЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини