MENU

Що просить малеча у Миколая цьогоріч? ФОТО

10733 1

 

Який малюк не чекає 19 грудня - дня Святого Миколая? Останніми днями діти найбільше хвилюються, щоб чарівної ночі (з 18-го на 19-те грудня) Святий Миколай не забув принести їм подарунки. Правда, подарунки отримують в цей день тільки слухняні діти, а неслухняних чекають різки.

 

19 грудня - День святого Миколая, захисника дітей та дорослих, які вірять у диво. Так, як пощастило Миколаєві, здається, не пощастило жодному іншому святому. Діти люблять його практично як казкового персонажа, котрий приносить їм в одну із зимових ночей дарунки. Щоб попередити Святого Миколая про свої бажання, малята пишуть йому листи, в яких просять його про те чого найбільше вони хочуть. Окрім дуже популярних серед підростаючого покоління і не тільки смартфонів та планшетів, діти просять миру в країні, подарунків для учасників АТО та допомогти бідним і знедоленим ровесникам.

 

Ось, що просять сучасні дітлахи у Миколая.

"Прошу, щоб Миколай приніс дідусеві - теплі шкарпетки, щоб не змерзнув узимку. Татові - нову велику чашку, щоб помістилось більше кави. А для мами - піну для ванни, щоб їй було весело купатись!", - пише до святого шестирічний Данило.

Владислав дуже хоче, щоб Миколай приніс йому дитячу тумбочку: "Якщо того не буде, то що зможете. І ще я нагадав собі - тапочки із зайчиком або собачкою, які ви зможете придбати".

"Я хочу в тебе тільки попросити, щоб мої батьки були щасливі та здорові і все", - звертається до Миколая Олег.

Восьмикласниця Вікуся просить святого вберегти свого батька та його побратимів у АТО від ворожих куль: "Нехай Святий Миколай принесе радість моєму татусеві та іншим оборонцям країни та збереже їхнє життя та здоров'я. Щоб вони вберегли Україну від ворогів і повернулися неушкодженими додому". 


Маленька Крістінка також переживає за свого татка: 

"Щоб прийшло щастя в нашу країну, щоб всі були здорові. І щоб нашим військовим там щастило на фронті", - просить маленький Петрик.

 

"... подивилась новини про Євромайдан, хочу тебе попросити, щоб ти помолився до Бога за нашу Україну. Щоб припинилася ця бороться за владу та кровопролиття. Різдво Хвристове люди повинні зустрічати з радістю та миром у душі..." - пише маленька Глорія. 

 

 

Сподіваємося, що ці слова будуть почуті. Адже саме з вуст дітей лунають найщиріші слова та побажання.

Дар'я РЕВЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини