MENU

Про податковий форум та наслідки податкових новацій

5637 3

Сьогодні я таки зірвався, що зі мною буває досить рідко.

Податковий форум почався з виступів народних депутатів - фахівців з податкової політики з трьох фракцій, які доводили, що урядові податкові новації смертельні для бізнесу. На це Державна фіскальна служба вустами уповноваженої особи відповіла: нічого страшного. Далі були три десятки коротких реплік від підприємців з різних галузей та різних регіонів, які наводили приклади ідіотизму та ганебності податкових новацій. Податківці від усього відмахувались.

І тут у мене зірвало дах. Я згадав, як кожен день гинуть хлопці на фронті. Уявив, як внаслідок зупинки економіки (без жартів, непрофесійні податкові новації призводять саме до цього) сотні людей опиняються без роботи, тисячі підприємств закриваються, починаються голодні бунти. Згадав, як 14 лютого попереджав близьких до режиму Януковича людей: "Буде велика кров, і ви ще можете її відвернути", а вони мені казали: "Ты ничего не понимаешь, Батя силен, как никогда".

Вийшов на трибуну, подивився на перший ряд з табличками "зарезервовано для працівників ДФС" і сказав їм: "Якщо ви не припините, ви всі смертники. Це розстрільний ряд. Буде велика кров, і вона буде на ваших руках. А корочка співробітника податкової означатиме вирок. Зупиніться, ще не пізно."

Валерій ПЕКАР


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини