MENU

Потужна гвинтівка для снайпера, або Про реальні бойові завдання

4870 0

Повідомлення для сотні друзів, які взяли участь у проекті "Потужна гвинтівка для снайпера". Справа ця виявилась уроком - компетенція спостерігача і учасника процесу різна.

Я собі й не уявляв обсяг нової інформації, яку мушу знати, щоб вийти на результат. Мало зібрати гроші - ми з вами це зробили дуже швидко. Треба володіти спеціальними знаннями і зв'язками - яких не було, але тепер уже є.

Відтак - за допомогою друзів вийшов на підрозділ ЗСУ і конкретного бійця та його командира, яким ми довіримо "народну" зброю. Після спілкування з ними злетіла частина ілюзій.

Реальні бойові завдання не схожі на ті, які ми бачимо в кіно про снайперів. Після розмов з залученням фахівців вийшли на конкретну автоматичну штурмову гвинтівку західного виробництва, яка є в Україні (відпала необхідність ввозити з-за кордону, хоча частину часу було витрачено і на з'ясування можливостей цього) з необхідним додатковим обладнанням - глушник, приціл тощо плюс всі необхідні речі для власне стрілка (від спеціальних окулярів до наплечника і так далі).

Працюємо на найкращий результат. Наберімося трохи терпіння.

Вахтанг КІПІАНІ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини