MENU

Свирид Опанасович просить адвокатів, аби ті вмовили Надю Савченко припинити голодування

613 0

Доброго ранку, друзі! Дід продовжує нести дєжурство на бойовом посту сільського наблюдатєля за міровими собитіями, хотя наблюдать особо нема за чим - втомлений предидущими подіями світ погрузився в різдв'яні свята. Всі інтєресні нам собитія відбуваються лише в Україні та в сопредєльній Росії.

Постараємся із того нємногого, шо попадає в пресу, понять, шо на самом дєлє проісходить. Тож заварюєм свій утренній чай ілі кохве, вмощуємося і читаємо.

Надя Савченко дванадцятий день тримає голодовку. Вчора її відвідали адвокат Полозов та консул Брескаленко, яким не вдалося відговорити її від голодування. Вимога Наді - воля. Тобто, голодування вона согласна припинити лише якщо її випустять із СІЗО. Дід дуже тривожиться за Надю, бо знаючи її незламний характер, ми понімаємо, що вона не уступить. Але голодування - серйозний удар по організму і дід би все-таки радив припинити цю форму протесту. Хоча б на період новорічних свят, бо все одно з 31 грудня по 11 січня доступ в СІЗО буде закритий і ми не знатимемо, як там наша Надя. Дід просить адвокатів, попробувати вмовити Надю відмовитися зараз від голодування хоча би заради мами, Марії Іванівни. Щоб мама не так переживала за свою дитину в період, коли доступу до неї не буде.

Ідьом дальше.

- Почему Достоевский стал великим писателем? 10 лет каторги. Какой вывод я делаю? Надо сажать. Если будут сидеть три, четыре, пять лет, появится Достоевский.

Це була цитата. Дослівна цитата Жириновського, яка прозвучала вчора на совмесном засєданії Госсовета і Совета по культурі і іскусству, де предсєдатєльствував лічно Хуйло. І це в принципі було чи не єдінственне предложеніє, яке хоть якто касалося культури. Решта висказуваній звелося до обсуждєнія качества водки в Росії, а также нєобходімості розвивати систему государственних лотерей. Таков ітог 2014 года, який був офіціально об'явлєн Хуйлом годом культури. Шо і требувалось доказать - современна російська культура построєна на смесі водки, лохотрона і блатняка.

Давно подмічено, шо коли діла в Хуйла ідуть нє очень, він начинає рассуждать о духовності. Вчорашнє засідання - яркий тому пример. Но подбор докладчиков особо впечатляє. Культурна еліта РФ була представлена, кроме Хуйла і Жириновського, ще Зюгановим, Наришкіним, Матвієнчихою і канєшно же міністром Говняшкою. Який, собственно і ратував за лотереї. За нєіменієм нічого лучшого, дід почитав стєнограму отого засідання і виносить общий вердикт - дурдом. Без шуток. Жириновський сєтує, шо слово "президент" іностранного проісхождєнія і свідчить про нізкопоклонство перед Западом. Потому Хуйло об'язан прийняти титул Верховного правітєля. Армію нада перейменувать у войсько і так дальше.

Матвієнчиха в свою очередь указала, шо весь світ іде по ложному путі, одна Росія знає де правильний путь, тому жертвенна місія Росії проторить заблудшому человечеству істінний путь к счастью. Дід давно наблюдає за Матвієнчихою і не може понять - чи вона дура набита, чи глибоко законспіріруваний агент СБУ. То, шо вона народилася в Шепетівці, а дитинство провела в Черкасах, намекає, шо вроді як може бути нашим агентом. Но дєвічья фамілія Тютіна указує, шо правильною є скореє за все перша версія.

Вождь рабочих і крестьян Зюганов со всєй пролєтарськой прямотой указал на главну угрозу культуре России. Главна угроза канєшно же ісходить з України, де бандеровська хунта запретила показ високодуховного фільму по мотивам повісті Гоголя "Тарас Бульба". Прісутствовавші в залі дебіли во главе з Хуйлом согласно кивали головами. В даном случаї дід не понімає - вони там всі придурюються чи іскреннє не понімають, шо Україна заборонила не безсмертний твір Гоголя, а бездарну чепуху Бортка. Ілі Бортко щитає себе равним Гоголю? Наверно щитає, бо он Міхалков уверен, шо він круче Буніна і волєн інтерпретірувать твори нобелєвського лауреата, як пожелає. Вернєє, як пожелає Хуйло.

Дід сильно подозреває, шо оту стєнограму січас читають дохтори з інстітуту Сєрбського і таінственно друг другу подмігують - багата клієнтура. Но нехай лучше оті душевнобольні і далі займаються переписуванням творів Тургенєва і Толстого, чим планірують войни і всячеські катаклізми. Кстаті, призив дать современну інтерпретацію рассказу Тургенєва "Му-му" звучав учора на полном серйозі. Без шуток. Єслі би дід взяв і просто скопірував учорашні висказуванія духовної еліти русского общества до себе блог, ви би подумали, шо дід все вигадав і просто тролить вождів руссовати. Но весь прикол в тому, шо це говориться у них на полному серйозі. А стєнограма з гордостью вивішується на сайті президента.

Тепер дід догадався чого в Росії заборонено книгу "Застольные беседы Гитлера". Хуйло просто завідує славі Гітлєра і намерен перепюнути фюрера і по часті бредовості ідєй та висказувань. І готовить січас багатий матеріал для будущої книги "Мыслишки от Хуйлишки".

Ізвесний літератор Янукович наконєц оторвався від написання трьохтомніка воспомінаній "Мої страданія" і дав учора інтерв'ю. В якому з убедітєьностью доказав, шо він так ніхуя і не поняв, шо случилося. Коментірувать оту бредятіну дід не собирається - ето всьо до псіхіатрів. Но обращає вніманіє компетентних органів на совет Жириновського - нада сажать. Єслі Янукович буде, як і положено, писати в тюремній камері, то його літературний талант розквітне з новою силою і з-під його пера можуть вийти нові талантліві проізведєнія. Читающа публіка з нєтєрпенієм ожидає виходу в світ пріключенчеськой повісті "Проффесор ілі Нєбо клєточку". А вже в камері нехай наш пісатєль дальше розвиває своє дарованіє і радує нас рассказами з циклу "Думи над золотим унітазом".

В Мінську вчора состоялися тайні переговори контактної групи, всьо окутано сєкретностью, після завершення учасники переговорів вийшли мовчазні і з нєпроніцаємими ліцами. Відімо, вони й просиділи там всьо врем'я за столом не проронивши ні слова. Так мовчки і розійшлися. Потом, правда, пообіщали, шо скоро оп'ять сойдуться. Відімо, їм просто нравиться сидіти разом і мовчати. Ілі, шо більш реалістично, Хуйло так і не опреділився, шо дєлать у сложившійся патовій ситуації. Дід вніматєльно спостерігає за тим клубом молчунов і єслі шось стане ясно, до чого вони там довмовчалися, тут же повідомить про результати мінського молчанія небайдужим громадянам. Наблюдаєм.

Ціна на нафту тоже застигла на заказанном Хуйлом уровнє - 60 долларов за бочку Брента. Стресовий сценарій развітія економіки Росії в предстоящем году прийнят в качестве основного, а в качестве стресового разрабатується сценарій на случай пониження вартості нафти до 20 долларов за бочку. Тоже спокойно наблюдаєм.

Наблюдєнія свідчать, шо в Росії постєпенно розкручується охота за відьмами і у всіх неприятностях шукають український слід. Бдітєльна Госдура наконєц-то обнаружила главного віновніка обвалу рубля. Ним оказався українець Роман Сульжик, внєдрьонний СБУ і ЦРУ на должность управляющого директора Московської біржі по срочним вкладам. Госдура требує від Слєдственного комітєта срочно арестувать українського диверсанта. Дід намекає тим, кому положено - хлопця нада срочно спасать. Надіюся, Роман та його сім'я уже в надьожном местє і внє опасності. А всім іншим нашим агентам каже - харашо работаєте, хлопці і дівчата. Молодці. Но пожалуста поосторожнєє. Попереду в нас ще багато роботи.

Зберігаємо бадьорий бойовий дух, держим кулаки за Надю, помагаєм Армії та читаєм repka.club.

Свирид ОПАНАСОВИЧ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини